Moda

Šta si to obukla? Sloboda Mićalović za POSEBNU priliku odabrala OVU kombinaciju (FOTO)

Haljina Slobode Mićalović glavna tema Banjaluka festa

Šta si to obukla? Sloboda Mićalović za POSEBNU priliku odabrala OVU kombinaciju (FOTO)

Sinoć je otvoren Banjaluka fest, a kao gošća na  otvaranju pojavila se i Sloboda Mićalović. Svojim modnim izborom, Sloboda je izazvala brojne komentare modnih kritičara.

Haljina Slobode Mićalović savršen je modni odabir za svaku priliku. Satenska crna haljina, ukrašena detaljem od čipke savršen je odabir za svaku priliku, bilo da je reč o dnevnoj šetnji, piću sa prijateljicama ili posebnom događaju. Ipak, bilo je i onih koji su se zapitali da li je haljina Slobode Mićalović pravi izbor za crveni tepih.

Pročitajte: BURNO! Sloboda Mićalović uhvaćena u strasnom zagrljaju OVOG poznatog glumca, Vojin ODMAH reagovao! (FOTO)

Banja Luka Fest

 

Međutim, ova odevna kombinacija savršeno je opisala svedeni i sofisticirani stil Slobode Mićalović. All black kombinaciju glumica je razbila belim sakoom, a ceo look upotpunila je jednostavnim niskim repom i no make up look-om.

Oni koji prate Slobodu i njen stil svesni su da je u skladu sa njenim afinitetima ovo savršena odevna kombinacija, a da li biste je vi poneli baš u ovoj prilici?

Banja Luka Fest

 

 

Komentari (3)

Loading
Mira

18:31 07.07.2022

Fura fazon Djokinice....apa drapa stil sa masnim licem I kosom

Ja

20:50 07.07.2022

Jednostavnost i prirodnost ne znači otići na javno dešavanje u spavaćici. Zašto se ne posavetuje s nekim stručnim, ipak je ona javna ličnost.