Moda

Stil Svetlane Bojković večna je inspiracija! Pogledajte haljinu koja je sve ostavila bez daha (FOTO)

Stil Svetlane Bojković uvek je nepogrešiv

Stil Svetlane Bojković večna je inspiracija! Pogledajte haljinu koja je sve ostavila bez daha (FOTO)

Stil Svetlane Bojković nepresušna je inspiracija mnogim ženama te je dolazak glumačke legende na sinoćnu premijeru prve epizode serije u "U klinču" oduševio sve prisutne. Popularna glumica nepogrešivo bira garderobu za svaku priliku te je i sinoćno njeno izdanje privlačilo poglede mnogih.

Vanvremenska crno-bela kombinacija kojoj Ceca ne odoleva, često je glumičin izbor na javnim događajima, a ovog puta učinila je da i u osmoj deceniji izgleda moderno i svetski.

Pročitajte: Ceca Bojković joj je preotela muža, njihov okršaj svi pamte - Evo gde je danas i kako izgleda Ljiljana Lašić (FOTO)

Ata Images

 

Prelepa haljina srednje dužine u prvi plan je istakla gracioznost ove dive koja je outfit uklopila uz bele sandale i tašnu u istoj boji.

Efektan, ali prefinjen stajling zaokružila je modernim naočarima, a od neizostavnog asesora odlučila se za bisernu ogrlicu i diskretne minđuše.

Pročitajte: FOTOGRAFIJA DANA - Evo kako su izgledale Svetlana Bojković i Katarina Žutić pre 24 godine, a mnogi komentarišu samo jedno!

Ata Images

 

Neizostavni crveni karmin kojem je glumica verna svakako je detalj koji svaki stajling podiže na viši nivo što je slučaj i kod ove dame bez premca. 

Komentari (1)

Loading