Moda

Helanke Jelene Đoković za popodnevnu šetnju Adom: Novakova supruga nas je iznenadila smelim izdanjem, pogledajte paparaco fotke

Helanke Jelene Đoković idealno rešenje za dnevnu varijantu

Helanke Jelene Đoković za popodnevnu šetnju Adom: Novakova supruga nas je iznenadila smelim izdanjem, pogledajte paparaco fotke

Vikend za nama u porodici Đoković protekao je u znaku veselja, a nakon bajkovite proslave rođendana njihove mezimice Tare, najbolji teniser sveta sa suprugom i decom uživao je u porodičnoj šetnji. Osim same pojave slavnog para koji je izazvao opšte oduševljenje prisutnih na Adi Ciganliji, jesu izgled kao i helanke Jelene Đoković koje je odenula ovom prilikom.

Pročitajte: Ma samo pogledajte tu haljinicu! Ekskluzivne fotografije sa proslave rođendana Tare Đoković

Ata Images

 

Poznata kao dama od stila, koja u svakoj prilici izabere prikladnu i svedenu odevnu kombinaciju, za sportska dešavanja u belom sportu birala je uglavnom praktične i sportsko-elegantne komade odeće, međutim sve češće se pojavljuje i u glamuroznijim izadanjima, a imajući u vidu da Novak nema pravo da učestvuje na ovogodišnjem US openu u Njujorku, Jelenu ćemo u narednom periodu zasigurno viđati u opuštenijim varijantama što je i sada slučaj.

Pročitajte: Već dugo se borim… Jelena Đoković prvi put JAVNO odgovorila nakon Novakove izjave da je KRAJ (FOTO)

Ata Images

 

Da vreme u prestonici Nole provodi kvalitetno sa suprugom, decom i svojim ljubimcem svedoče paparaco fotke nastale na pomenutom beogradskom kupalištu gde je pored prvog reketa sveta veliku pažnju izazvala i Jelena te svojom jednostavnošću ponovo zadivila mnoge.

Pročitajte: Imate li sada šta da joj zamerite? Jelena Đoković sa mužem na utakmici u Istanbulu, svi gledaju u noge i obuću (FOTO)

Ata Images

 

Ona se, naime, za uživanje u prirodi opredelila za klasičnu belu atlet majicu uz ultra moderne helanke u sivoj boji koje se mogu uklapati na milion različitih načina te su apsolutni pogodak za svaku dnevnu varijantu, a kako bi udobnost bila zagarantovana Jelena je nosila svetlo roze patike i ceo stajling upotpunila sportskom crnom torbom. Bez trunke šminke na licu, Jelena je kao modni dodatak stavila sunčane naočare, a prepoznatljive kike koje su njen zaštitni znak učinili su da izgleda poput devojčice.

Pročitajte: Prvi put sa tatom na košarkašku utakmicu - Mali Stefan Đoković sinoć bio najveća zvezda u Areni, pogledajte fotke

Ata Images

 

Dugogodišnjim pojavljivanjem u javnosti Novakova supruga pokazala je da uprkos svojim i uspesima svog muža, može ostati skromna i stajati sa obe noge na zemlji. 

Komentari (1)

Loading