Moda

Šaulićke pokazale kako se ide na crveni tepih! Svi gledaju u Ildine noge, ovakve sandale svi priželjkuju (FOTO)

Stil Ilde Šaulić prečesto je na meti komentara

Šaulićke pokazale kako se ide na crveni tepih! Svi gledaju u Ildine noge, ovakve sandale svi priželjkuju (FOTO)

Stil Ilde Šaulić besprekoran je i veoma odmeren i gotovo nikada je nećete videti u provokativnim odevnim kombinacijama. Neprikosnovena u poznavanju mode odlično bira outfit za svaku priliku pa je kako na sceni tako i na ulici uvek usklađena i doterana, a odličnim komadima garderobe uzor je mnogim damama. Ljubav prema modi Ilda i Sanela očito su nasledile od majke Goce koja važi za jednu od najstilizovanijih dama sa javne scene, te su po svemu sudeći imale od koga da uče. 

Kao dame kojima elegancije ne manjka, i koje verno prate svetske modne trendove, dame Šaulić pod budnim su okom javnosti te je svako njihovo novo pojavljivanje pravi modni spektakl. Tako je bilo i ovog puta na događaju koji je organizovao njihov prijatelj, poznati šminker Dušan Lazić Laza, a kada se majka sa ćerkama pojavila pod ruku na trenutak su se svi prisutni okrenuli.

Pročitajte: Ilda Šaulić uskladila stajling sa suprugom, pa izazvala oprečne komentare! Evo zašto su čitave večeri svi gledali samo u njih (FOTO)

Ata Images

 

Goca je ponela veoma suptilnu crnu haljinu i tašnu u istoj boji uz diskretan nakit, dok su se Ilda i Sanela sasvim suprotno majci odlučile za kombinaciju različitih boja, te još jednom zadale domaći zadatak mnogima. Ildina starija sestra ponela je modernu cvetnu haljinu na kojoj su se crvena , zelena i bela prelivale, a efektna jarko zelena torba savršeno se uklopila uz čitav stajling. 

Pročitajte: Ma, tata je super, mama je opasna! Ćerka Ilde Šaulić otkriva kakvi su njeni roditelji kada ih niko ne gleda (FOTO)

Ata Images

 

Pevačica je blistala u elegantnoj tirkiznoj haljini, uz koju je uklopila sako sa cvetnim motivima dok su cipele za koje se Ilda odlučila po mišljenju mnogih pravo remek delo. Prepoznatljive, blještave 'pepeljuga' cipele zaludele su ljubitelje mode širom sveta, a s obzirom na to da izgledaju tako glamurozno ne čudi što su se našle u Ildinoj kolekciji.

Pročitajte: KAKVA SVADBA! Mihajlo Šaulić blista pored izabranice Marine! Prve fotografije ostavljaju bez daha

Ata Images

 

Cipele u kojima je ilda prošetala apsolutni su hit, mogu se kombinovati uz trendi farmerke i sako, kao deo elegantnog stajlinga uz suknju ili pantalone, a imajući u vidu da je počela sezona venčanja, ovaj model zasigurno će biti jedan od najtraženijih. 

Komentari (0)

Loading