Moda

Cipele Milene Radulović želećete po svaku cenu za svoje svečane prilike: Pogledajte šta znači savršeno kombinovanje (FOTO)

Cipele Milene Radulović ukrale su svu pažnju

Cipele Milene Radulović želećete po svaku cenu za svoje svečane prilike: Pogledajte šta znači savršeno kombinovanje (FOTO)

Talentovana glumica svoj stil dovela je do savršenstva. Ona i te kako vodi računa u kakvim izdanjima se pojavljuje te je uvek odevena u skladu sa prilikom, a tako je bilo i sinoć na premijeri filma "Trag divljači" gde je svojim pažljivo odabranim stajlingom ostavila sve bez daha. Ipak, cipele Milene Radulović ukrale su sav šou i slobodno možemo reći da ova mlada dama i te kako ima osećaj za lepo.

Kada se pojavila u mts dvorani gde je pomenuti događaj upriličen, pored brojnih javnih ličnosti koje su pokazale svoje glamurozne toalete, na trenutak su se svi okrenuli za glumicom, a komentari na račun njenog izgleda nisu izostali.

Pročitajte: Došao je i taj dan - Ovako je Milena Radulović izgledala na tajnom venčanju u crkvi (FOTO)

Boško Karanović

 

Elegantnim modnim izborom oduševila je, kao uostalom i svojom prirodnom lepotom, a pored širokog odela koje joj savršeno pristaje, cipele Milene Radulović nisu mogle proći nezapaženo. Ona se, naime opredelila da uz elegantnu, svilenu kombinaciju uz koju je uklopila čipkani crni korset ponese jednostavne otvorene cipele sa veoma efektnim srebrnim detaljem.

Pročitajte: U trenutku je dospela na sve naslovne strane zbog najteže životne priče - Možete li prepoznati koja slavna glumica je devojčica sa slike?

Boško Karanović

 

Milena koja tumači ulogu o pomenutom ostvarenju, svakim pojavljivanjem postavi nove modne standarde, a cipele koje je ovog puta prošetala savršeno će se uklopiti uz garderobu u ženstvenom stilu.

Komentari (0)

Loading