Moda

Cipele Ilde Šaulić su pravi san: Ovo morate imati u svom garderoberu (FOTO)

Cipele Ilde Šaulić savršeno su se uklopile u njenu modnu kombinaciju

Cipele Ilde Šaulić su pravi san: Ovo morate imati u svom garderoberu (FOTO)

U tržnom centru "Galerija" sinoć je održana revija dizajnera Stefana Đokovića na kojoj je predstavio svoju novu kolekciju, a pored fantastičnih modela koji su prošetali pistom, interesantnih i modernih kombinacija bilo je i u publici. Među zvanicama našlo se mnoštvo poznatih lica, međutim stajling kao i cipele Ilde Šaulić bili su najupečatljiviji.

Ćerka Šabana Šaulića uvek elegantna, svedena i savršeno odevena nije mogla proći nezapaženo na prestoničkom događaju te je očarala mnoge dame koje se vode njenim modnim odabirima. Cipele Ilde Šaulić nepogrešivo je ukombinovala te se ispostavilo da su odličan izbor.

Pročitajte: Šaulićke pokazale kako se ide na crveni tepih! Svi gledaju u Ildine noge, ovakve sandale svi priželjkuju (FOTO)

Promo

 
 

 

Naime, pevačica je sinoć zablistala u crnoj dugačkoj haljini sa belim detaljima koju je upotpunila crnim pojasom, a preko ove toalete ponela je nešto duži sako u istoj boji i pismo torbicu neizostavnu u ovakvim prilikama. Obuća je ipak ukrala svu pažnju, a u pitanju su ravne, ali veoma efektne crno bele cipele sa tankim kaišem oko zgloba i mnogi se slažu da je ovakav izbor idealan za bilo koju dnevnu, ali i svečanu priliku.

Komentari (0)

Loading