Moda

Kombinezon Bogdane Ražnatović krije trudnički stomačić, a dobar je i za višak kilograma: Boja koju morate imati ove jeseni (FOTO)

Autor: | 09/11/2022

Kombinezon Bogdane Ražnatović bio je tema večeri

Kombinezon Bogdane Ražnatović krije trudnički stomačić, a dobar je i za višak kilograma: Boja koju morate imati ove jeseni (FOTO)

Više puta do sada supruga Veljka Ražnatovića dokazivala je da spada među najstilizovanije dame sa naše javne scene, pa je takvoj reputaciji uspešno odgovorila i kada se juče pojavila na važnom meču poznatog boksera. Kombinezon Bogdane Ražnatović koji je odabrala za bodrenje Cecinog sina odmah je upao u oči svima koji su ugledali dame iz porodice Ražnatović u publici ovog meča, budući da je događaju pored Bogdane prisustvovala i lično Ceca, kao i Veljkova sestra Anastasija.

Ata Images

 

Kombinezon Bogdane Ražnatović istakao se uprkos tome što je bio u smirenim tonovima. Braon kožna haljina i čizme sa visokom potpeticom u sličnoj nijansi odlično su odradile "posao" a čitav stajling upotpunio je elegantan beli kaput.

Pročitajte: Pa zar joj je stomak već ovoliko porastao? Ovo je prva fotografija trudne Bogdane Ražnatović, iznenadila sve!

Ata Images

 

Ipak, ono što je na Bogdani te večeri bilo najlepše jeste njen i Veljkov sin Željko koji je smireno sedeo u maminom krilu. Očigledno je za Veljka ovo bila veoma važna borba jer su baš svi članovi njegove najuže porodice došli da ga bodre, ali prisustvo malog Željka sigurno je bila posebna motivacija za mladog boksera.

Ata Images

Ata Images

 

 

 

Kombinezon Bogdane Ražnatović dobro je sakrio njen trudnički stomak ali činjenica je da će od sledeće godine porodica biti bogatija za još jednog člana, pa će podrška Veljku bivati sve brojnija.

Komentari (0)

Loading