Moda

BATA SPASOJEVIĆ PRIPREMA NEVIĐENI SPEKTAKL U BEOGRADU: Pred reviju u Beogradu otkriva šta će se nositi naredne sezone

Bata Spasojević, jedan od najpoznatijih srpskih modnih dizajnera, premijerno će novu kolekciju za jesen/zimu 2022/23 prikazati 15. novembra beogradskoj publici

BATA SPASOJEVIĆ PRIPREMA NEVIĐENI SPEKTAKL U BEOGRADU: Pred reviju u Beogradu otkriva šta će se nositi naredne sezone

Tradicionalno, Kristalna dvorana hotela Hyatt Regency okupiće te večeri iskrene ljubitelje mode, lepog, ali i sve one koji žele da saznaju kako izlgeda Batina vizija leta u budućnost.

Marko Arsić

 

Marko Arsić

 

Potpuno drugačija, ali sa prepoznatljivim Batinim pečatom, muško/ ženska kolekcija za predstojeće hladne dane, ovog puta moći će da se vidi u potpuno drugačijem ambijentu, putevima okovanim ledom i snegom, Spasojević će publiku povesti u „Flying Future".
- Nazivom predstojeće kolekcije ,,Flying Future " zelim da dočaram viziju putovanja u lepšubudućnost pre svega dizajna i estetike , putavanja kroz nove trendove za jesenju i zimsku sezonu. Uovim teškim vremenima inspiraciju sam kao i mnogo puta do sada pronašao u putovanjima, bilo daje reč o kratkim izletima do Kosmaja, ili dalekim putovanjima na druge kontinente. Različite arhitekture, civilizacije i umetnosti otvaraju nove horizonte, rađaju inspiraciju i sreću, koju želim da podelim. Ono što publika može da očekuje, jeste da te večeri vidi moju viziju nove percepcije života, čiji je sastavni deo lifestyle - otkriva Bata Spasojević uoči same revije šta je bila njegova inspiracija za odabrane komade koje ce publika ekskluzivno imati priliku da vidi u utorak u Beogradu.

Marko Arsić

 

Marko Arsić

 

Marko Arsić

 

Nova kolekcija, kako dodaje, provešce nas kroz razne sfere i aspekte, koji čine sastavni deo svakodnevnog života svakog od nas. Odeća za jutro, veče, trening, posao i noćni klub, spoj nespojivog je ono što Bata Spasojević uspeo da uklopi i ove sezone.

- Privi utisak gotovo uvek ostavljamo odećom. Čak i kada nakon nekog vremena zaboravimo
 je osoba nosila, gotovo uvek se setimo kom je stilu težila. Novom kolekcijom, pokušaću da spojim dnevni i večernji stil, neo pank i rok, skul/koledž stili i animal print. U kombinaciji sa zanimljivim materijalima razlilitih tekstura, koji su istovremeno šik i praktični, verujem da će u mojoj viziji buducnosti svako pronaći komad za sebe - otkriva Bata Spasojević šta publika može da očekuje od njegove nove kolekcije.

Marko Arsić

 

Marko Arsić

 

Za predstojecu sezonu Bata je odabrao kvalitetne materijale, sa akcentom da odeća koju nosimo bude istovremeno i šik i praktična. Imperativ je na kvalitetu i tome da su komadi takvi da se mogu nositi tokom više sezona.
- Novo vreme treba da bude zaista poligon za dobre i prave vrednosti, treba da budemo spremni da menjamo svet oko sebe, pa makar vizuelno bilo prvi korak ka lepšem i srećnijem životu. Moja poruka je, udahnite duboko i uzletite u budućnost i viziju nove muško/ženske kolekcije urađene od najfinijih materijala oplemenjinih maštom. Pokažite svoju INDIVIDUAL-nost - poručuje Bata Spasojević uoči predstojećeg modnog spektakla.

Marko Arsić

 

Marko Arsić

 

Marko Arsić

 

 

Komentari (0)

Loading