Moda

Stajling Lidije Vukićević želećete da prekopirate za doček, ali samo ako ste hrabre: Da li biste poneli ovakvu haljinu? (FOTO)

Stajling Lidije Vukićević nije se s godinama i iskustvom glumice mnogo promenio

Stajling Lidije Vukićević želećete da prekopirate za doček, ali samo ako ste hrabre: Da li biste poneli ovakvu haljinu? (FOTO)

Vrlo upečatljiv i izazovan stajling Lidije Vukićević je oduvek bio. Glumica, koja se jedno vreme bavila i pevanjem, shvatila je da javna scena zahteva određeni, malo smeliji i provokativniji način odevanja, i upravo tim pravilom vodi se i dan-danas,. Uprkos tome što je letos napunila 60 godina, mama dvojice sinova Davida i Andreja, ne odstupa od uskih komada, pripijenih uz telo, svile, čipke, tila, dubokih dekoltea, naprotiv vrlo ponosno ih nosi, nekada odvojeno, nekada u kombinaciji a po mišljenju mnogih nema zbog čega da se stidi jer izgleda besprekorno i isto kao onda kada smo je gledali u ulozi Violeta u seriji "Bolji život".

Pročitajte: Spojila lepo i korisno! Lidija Vukićević u zagrljaju 20 godina MLAĐEG partnera pravi velike letnje planove

Instagram

 

Stajling Lidije Vukićević vrlo često su i diskretni komadi, pažnju medija i javnosti, međutim, više privlače oni u kojima se osmelila da otkrije više nego što ide u skladu sa njenim uzrastom, što se dogodilo i ovoga puta. Naime, glumica je na "Instagramu" objavila fotografiju u crnoj, uskoj, dužoj ispod nogu haljini, sa smelim dekolteom od čipke ispod kog joj se nazirao bruskalter. 

Pročitajte: Lidija Vukićević uplakana: Dečko joj slomio srce i to na 60. rođendan

Instagram

 

Sve to u kombinaciji izazvalo je reakciju njenih fanova, koji su imali raznolika mišljenja. Dok su jedni komentarisali da joj haljina u potpunosti pristaje, drugi su pak tvrdili da je, uprkos tome što je glumica i što smo je videli u svim izdanjima, ipak neprimereno njenim godinama da joj se donji veš vidi.

Pročitajte: Važili su za par kakav se samo poželeti može: Ovako su Lidija Vukićević i Mitar Mrkela izgledali na venčanju 1991. godine

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading