Celebrity News

Spojila lepo i korisno! Lidija Vukićević u zagrljaju 20 godina MLAĐEG partnera pravi velike letnje planove

Dečko Lidije Vukićević godinama unazad vešto krije svoj identitet, ali ono što je poznato je da je reč o slikaru iz Italije, sa kojim uspešno održava vezu na daljinu

Spojila lepo i korisno! Lidija Vukićević u zagrljaju 20 godina MLAĐEG partnera pravi velike letnje planove

Iako je domaćoj javnosti njegov identitet još uvek nepoznat, dve decenije mlađi, dečko Lidije Vukićević posle duže vremena uneo je radost u njen život i kako glumica priznaje uživa u svakom trenutku koji provedu zajedno.

Pročitajte:Kad svekrva prokomentariše! Lidija Vukićević nije sakrila šta misli o preskupom letovanju svog sina i njegove izabranice

- Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene - govorila je za naš magazin atraktivna glumica. koja je svojevremeno otkrila da je reč o italijanskom slikaru, sa kojim uživa u ljubavi na daljinu:

- Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno, mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak. Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podneblje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam - rekla je za "Gloriju" tada, međutim, izgleda da su se tokom poslednje posete emotivnom partneru u Italiji otvorile neke nove poslovne mogućnosti.

Naime, Lidija je spojila lepo i korisno te se tokom posete svog dragog odlučila za novi poduhvat na profesionalnom planu koji nije u vezi sa njenim primarnim zanimanjem, glumom.

Pročitajte: Šta je pošlo po zlu u raju? Lidija Vukićević prolazi kroz krizu sa mlađim dečkom (FOTO)

- Ovo leto mi je jedno od najlepših jer trenutno radim veoma veliki, ozbiljan posao. Ne radi se o glumi već je vezan za lepotu. Jedna firma u Italiji i ja napravili smo proizvod koji će da bude plasiran na našem i tržištu širom bivše Jugoslavije. Reklamiraću ga, a u pitanju je proizvod koji sam stvorila sa timom vrhunskih italijanskih stručnjaka iz Venecije. U pitanju je visok kvalitet, ne bih sebi dozvolila da se posle skoro 40 godina rada obrukam. Stojim stoprocentno iza nečega što ženama može da pomogne u oblasti nege i lepote - ispričala je glumica za pink.rs i dodala:

- Do kraja jula trebalo bi da se pojavi na tržištu. Iskreno se radujem jer dobro poznajem oblast o kojoj se radi i imam tim stručnjaka koji se godinama bave negom žena. Sve će biti vrhunsko, od pakovanja do sadržaja -zaključila je Lidija.

 

Komentari (1)

Loading
Kukavci

07:59 14.07.2022

Zna li uopšte taj "anonimni mlađi partner" da ima vezu "na daljinu" Bujna mašta i pokvaren kompas su česti kod žena koje žive od ostataka stare "slave"