Moda

Cipele Dragane Mićalović su najisplativija investicija - mogu da se nose UZ SVE! Ovaj komad morate imati (FOTO)

Stil Dragane Mićalović smeran je ali upečatljiv

Cipele Dragane Mićalović su najisplativija investicija - mogu da se nose UZ SVE! Ovaj komad morate imati (FOTO)

Uprkos tome što se stil Dragane Mićalović uglavnom sastoji iz kežual, Rock`n roll i street standardnih komada mlada glumica privlači dodatnu pažnju, najpre načinom na koji odevne kombinacije nosi. Tinejdžerke, kojima je ona u tom smislu bliska, oponašaju je,  a dramska umetnica nekoliko puta do sada u editorialima za lifestyle magazine isticala je da joj je od izuzetne važnosti oduvek bilo ne šta nosi, nego kako se oseća dok određenu garderobu nosi.

Pročitajte: Fotografije sa odmora sve otkrivaju! Gaga Mićalović pored KRŠNOG I ZGODNOG momka ZALJUBLJENA DO UŠIJU

Boško Karanović

 

Unutrašnji osećaj Dragani sve češće govori da je u redu da s godinama malo koriguje svoje oblačenje i ona to, doduše vrlo oprezno, ali na sofisticiran način čini. Javne događaje, poput premijera, posećuje isključivo u elegantnim haljinama, koje dodatno voli da dopuni visokim potpeticama. 

Pročitajte: Kako joj lepo stoji blagosloveno stanje! Trudna Dragana Mićalović odlučila da pokaže stomačić: Čestitke samo pljušte (FOTO)

Boško Karanović

 

Upravo tako obučena ona se pojavila i nedavno  na jednom gradskom dešavanju, a fotoreporteri zabeležili su novi stil Dragane Mićalović, koji se po svemu sudeći vrlo dopao njenim pratiocima na "Instagramu". Veoma upečatljive, pored sneg bele haljine s dubokim šlicem, bile su njene cipele puder roze nijanse, koje mogu da se kombinuju jednako dobro i uz pantalone i sako, ali i džins. Glumačka zvezda uz to je ponela diskretan nakit i malu četvrtastu kožnu tašnu na rame.

Pročitajte: Nije za svakoga: Dragana Mićalović pokazala kako se nosi haljina koja ne prašta nijednu manu na telu FOTO

Boško Karanović

 

Draganina kombinacija privukla je kao i svaki put puno pažnje, ipak ono što je zabeleženo je da osmeh sa lica ona nije skidala, pa se smatra da garderoba nema mnogo veze sa njenim dobrim izgledom, već vedar druh kojim zrači.

Komentari (0)

Loading