Celebrity News

Kročio u šestu deceniju ali nije ga sramota: Mili se obnažio na plaži, svi se okreću u neverici (FOTO)

Izgled Aleksandra Milića Milija za svaku je pohvalu

Kročio u šestu deceniju ali nije ga sramota: Mili se obnažio na plaži, svi se okreću u neverici (FOTO)

I vrapci na grani upoznati su sa tim da Aleksandar Milić Mili voli da letuje u Turskoj. Godžek svetski poznato, elitno naselje  kompozitoru i njegovoj porodici omiljena je destinacija iz više razloga. Na prvom mestu klima je zahvalna čak i u ovom jesenjem periodu, a s obzirom na to da ga svega par sati leta deli od peskovite plaže i sunčanih prilika, hitmejker rado tamo odlazi kada god ugrabi malo slobodnog vremena. Mada je muzičko takmičenje "Zvezde Granda", u kom žirira, tek počelo muzičar je pronašao način da u novembru skokne do omiljenog letovališta gde poseduje velelepnu vilu, jahtu pa i stan, što je drugi od brojnih razloga zbog koji ovo mesto voli da posećuje više puta godišnje. Svojevremeno čak za Story Mili je otvorio vrata svoga doma u Turskoj ipak nikada do sada nije viđen u kupaćem kostimu, što je iz nepoznatih razloga izbegavao da deli s javnošću. Izgled Aleksandra Milića Milija za svaku je pohvalu, te nije bilo jasno zašto je to smatrao degutantnim, ipak nedavno se odvažio i pokazao svoje u teretani izvajano telo.

Pročitajte: Mesecima je nismo videli! Supruga Aleksandra Milića Milija prvi put u javnosti posle skandala, fotografije otkrivaju sve detalje odnosa

 

 

Izgled Aleksandra Milija Milića ovoga puta dospeo je u prvi plan i nema ko nije poželeo da ostavi komentar ispod fotografije na kojoj pozira u crvenom šorcu za kupanje. Nažalost, ni ovoga puta Mili nije pokazao sve, gornji deo prekrio je majicom i duksom, ipak do izdražaja su došle noge koje su pripadnice lepšeg pola, tačnije njegove obožavateljke odmah pohvalile.

Pročitajte: Da li je ovo isti čovek: Mili u do sada neviđenom izdanju, dobro protrljajte oči! (foto)

 

 

Dobio je Mili dosta komplimenata za građu i konstituciju, na kojoj, iako tu ima i malo genetike, naporno radi. Nije neko ko preterano uživa u hrani, naprotiv izuzetno vodi računa kako se hrani, dok iz teretane gotovo da ne izlazi, stoga je uprkos tome što je zagazio u šestu deceniju života rezultat vrlo vidljiv i fascinantan.

 

Komentari (0)

Loading