Moda

Bunda Nevene Božović idealna za svečane prilike: Evo zašto je sve dame koje drže do sebe žele (FOTO)

Modni ukus Nevene Božović istančan je

Bunda Nevene Božović idealna za svečane prilike: Evo zašto je sve dame koje drže do sebe žele (FOTO)

Veoma specifičan modni ukus Nevene Božović od prvog je dana. Pevačica rodom sa Kosova, koja dobar deo godine živi u Beogradu, a leto provodi u suprugovoj vili u Budvi, vrlo prati najnovije trendove odevanja, ipak ne podleže svakom, već bira isključivo ono što joj stoji i odgovara njenom senzibiletetu i figuri.

Pročitajte: Nevena Božović NIJE IMALA KUD: Nikad iskrenije o braku i pravilima koja mora da poštuje (VIDEO)

 

 

Što se tiče izgleda Nevena ne mora da brine, ima manekensku sportsku građu stoga joj gotovo svaki komad idealno stoji. Uprkos tome ona ne nosi sve što se na modnoj sceni nudi, već se fokusira na udobne komade, najpre kožne i teksas jakne, džins, dok u poslednje vreme sve češće možemo da je vidimo u poslovnim odelima i elegantnim haljinama.

Pročitajte: Muž Nevene Božović doneo IZNENADNU odluku i tu ona ne može ništa: Pevačica zabrinuta za ćerkinu budućnost (FOTO)

 

 

Nešto slično pevačica je ponela i na proslavi Naxi radija. Reč je o predivnoj beloj haljini koju u gornjem delu krasi rolka, dok je donji deo nepravilno ukrojen taman toliko da ističe Nevenine izvajane noge. Preko nje pevačica je ponela kraću ljubičastu bundu od veštačkog krzna, zahvaljujući kojoj je privukla svu pažnju prisutnih.

Pročitajte: Izgleda krhko i nežno, ali nećete verovati šta sve radi u teretani: Za figuru Nevene Božović zaslužan je ovaj trik VIDEO

 

 

Budući da je fotografiju nastalu iste večeri ona podelila sa pratiocima na "Instagramu" i tamo su se mogli videti pozitivni komentari na konto njenog odevnog odabira. Modni ukus Nevene Božović svrstan je u one istančane i posebne u svakom smislu.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading