Moda

Kaput Darije Kisić idealan je za sakrivanje kilograma, elegantan i svima dostupan! Morate ga imati ove jeseni (FOTO)

Kaput Darije Kisić Tepavčević savršen je izbor za ovu jesen

Kaput Darije Kisić idealan je za sakrivanje kilograma, elegantan i svima dostupan! Morate ga imati ove jeseni (FOTO)

Modni izbori ministarke za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja često su prema mišljenju stručnjaka na listi najbolje odabranih i svi smo navikli da je Darija Kisić u svakoj prilici savršeno stilizovana. Osećaj za modu ove dame neosporan je i kao uvek besprekorno odevena, neizbežni su komplimenti na račun njenog stila i izgleda. Tako je bilo i ovog puta kada je posetila Foču, a pored svedene kombinacije koja je oduševila mnoge, kaput Darije Kisić Tepačević nije prestajo da se komentariše.

Naime, samo jedna fotografija na njenom "Instagram" profilu bila je dovoljna da izazove lavinu pozitivnih reakcija. Ministarka se pojavila u veoma svedenoj crnoj haljini koju je krasio kaiš sa glomaznom šnalom, dok je za obuću odabrala klasične crne salonke koje se odlično uklapaju uz svaki outfit. Zvezda ovog stajlinga ipak bio je kaput Darije Kisić u nežno plavoj boji i sa širokom kragnom koja je poseban pečat dala ovom modnom odabiru.

Pročitajte: Ministarka dobrog ukusa! Darija Kisić Tepavčević jednim trikom pokazala kako da budete stilizovani u svakoj prilici

 

 

- Provela sam divan radni dan sa studentima Medicinskog fakulteta u Foči - pohvalila se Darija svojim pratiocima, a lepe reči nizale su se jedna za drugom.

Prema rečima modnih stručnjaka, kaput kakav je ponela Darija biće apsolutni hit ove sezone, te će se bez sumnje mnoge dame ugledati na ministarku i obogatiti garderober baš jednim ovakvim komadom.

Komentari (0)

Loading