Moda

Suze radosnice u porodici Mićalović: Dragana je ovog vikenda ZASIJALA U BELOM, ovo su sestre toliko dugo čekale (FOTO)

Objava Dragane Mićalović otkrila je više nego što je glumica želela

Suze radosnice u porodici Mićalović: Dragana je ovog vikenda ZASIJALA U BELOM, ovo su sestre toliko dugo čekale (FOTO)

Glumica Dragana Mićalović važi za jednu od najlepših i najbolje odevenih mladih dama sa domaće javne scene za šta je zaslužan njen istančan osećaj za modu, a za svaku priliku ona pažljivo bira odevne kombinacije i svima se čini da se oko istih i te kako trudi. Iako pratioce na društvenoj mreži "Instagram", kojih iz dana u dan ima sve više, neretko uspe da iznenadi objavama, ovog puta objava Dragane Mićalović izazvala je nevericu i opšte oduševljenje.

Pročitajte: Dragana Mićalović u do sada neviđenom izdanju! Glumica se odvažila na potez, koji je ženama nezamisliv! (foto)

 

 

Naime, sestra popularne Slobode Mićalović odlučila je da sa fanovima podeli nesvakidašnji snimak te je pozirala u veoma ženstvenom izdanju u sneg beloj boji, a nakon nedavne fotografije sa jednog venčanja na kojem je uhvatila bidermajer, te na nekin način naslutila udaju, mnogi su u prvi mah posmislili da i lepa Gaga iznenada staje na ludi kamen.

Pročitajte: Fotografije sa odmora sve otkrivaju! Gaga Mićalović pored KRŠNOG I ZGODNOG momka ZALJUBLJENA DO UŠIJU

Boško Karanović

 

Ipak, haljina u kojoj je pozirala, iako podseća na modernu venčanicu, bila je samo povodom njene posete jednom događaju gde je kako smo i navikli, privukla veliku pažnju.

Pročitajte: Kako joj lepo stoji blagosloveno stanje! Trudna Dragana Mićalović odlučila da pokaže stomačić - Čestitke samo pljušte (FOTO)

Boško Karanović

 

Modni odabir lepe glumice oličenje je njenog neprikosnovenog stila i elegancije, a objava Dragane Mićalović u ovom svedenom, a istovremeno zavodljivom izdanju pobrala je mnoštvo komplimenata.

Komentari (0)

Loading