Celebrity News

Iz ove ljubavi izlazim kao iz KATASTROFE: Sloboda Mićalović objavila saopštenje na Instagramu, svi smo zanemeli (FOTO)

Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića intrigira medije od momenta kada je sklopljen

Iz ove ljubavi izlazim kao iz KATASTROFE: Sloboda Mićalović objavila saopštenje na Instagramu, svi smo zanemeli (FOTO)

Boško Karanović

Nikada nije bilo povoda da se pomisli da je brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića na klimavim nogama. Poznati supružnici intimu drže iza svoja četiri zida, a kada govore o svom odnosu uglavnom ređaju samo reči hvale. U široj javnosti, s razlogom, oni važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a čitavoj divnoj porodično slici doprinose njihove naslednice Vera i Mila.

Pročitajte: Ćerke Slobode Mićalović blistale na crvenom tepihu: Prvi put sa mamom pred kamerama, pogledajte koliko su porasle (FOTO)

Boško Karanović

 

Uprkos bajci koju žive, povremeno na glumičinom "Instagram" profilu mogu se naći odlomci iz romana koji, po mišljenju onih baš maštovitih, daju nagoveštaj da brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića i nije tako idealan kako se mnogima čini.

Pročitajte: Sve o čemu je maštala: Pojačanje u domu Slobode i Vojina, upravo je objavila na Instagramu da je maleni STIGAO (FOTO)

Boško Karanović

 

Jedan od isečaka, koji je ona nedavno podelila sa pratiocima, privukao je veliku pažnju.

- Bacila sam u vatru previše kratke suknje i sećanja na duge veze. Prevarila sam vatrogasce. Rekla sam im, evo, ovuda, a trebalo je onuda. Skrivala sam opekotine prvog stepena. Sve se osećalo na palež, čak i čista odeća. Tako sam se pretvorila u emocionalnu piromanku. Sada izlazim iz ljubavi kao iz katastrofe. Šteta je neprocenjiva. Koliko treba zemlji da se povrati od požara?  Proglasila sam sebe za oblast pogođenu katastrofom - objavila je dramska umetnica i sve zabrinula idejom da joj s Vojinom i ne ide baš najbolje.

Pročitajte: Slobodi Mićalović pozlilo, glumica priključena na infuziju FOTO

Instagram

 

Ipak, treba razumeti da je Sloboda umetnica i da na ovaj način komunicira sa svojom publikom, te da o problemima u braku, sve i da ih ikada bude, sigurno neće pisati na svom Instagramu. 

Komentari (0)

Loading