Moda

Došle u istu emisiju isto obučene, čak i cipele identične: Modni okršaj Dajane Paunović i Darije Kisić, kojoj bolje stoji? (FOTO)

Darija Kisić Tepavčević i Dajana Paunović - modni okršaj o kome se govori

Došle u istu emisiju isto obučene, čak i cipele identične: Modni okršaj Dajane Paunović i Darije Kisić, kojoj bolje stoji? (FOTO)

Izuzetan smisao za modu imaju Darija Kisić Tepavčević i Dajana Paunović, što su, svaka svojim primerom, dokazale mnogo puta pojavljivanjem na javnim događajima ozbiljno, poslovno a opet moderno odevene. Dve dame društveno angažovane posvećeno prate fashion trendove, istovremeno one vode računa da to što su obukle nije degutantdno, previše otvoreno i slobodno, da im stoji i ne skriva njihovu ženstvenost. 

Pročitajte: Lagana letnja haljina Darije Kisić za svačiji džep: Kako izgledati elegantno na vrućini (FOTO)

Instagram

 

Da, Darija i Dajana slično razmišljaju kada je stil odevanja u pitanju. Tome možda čak i najbolje svedoči fotografija nastala u toku snimanja novogodišnjeg "Magazina In" autorke i voditeljke Sanje Marinković, gde su se pojavile gotovo identično obučene.

Pročitajte: Žika je emotivac, sin je na mene borben! Dajana Paunović otvorila dušu (VIDEO)

Instagram

 

Pred kamerama Darija Kisić Tepavčević i Dajana Paunović pozirale su u zeleno-plavim skupocenim odelima, Dajana u nešto svetlijoj varijanti, Darija nešto tamnijoj ipak najviše pažnje privukle su bež visoke potpetice koje su se našle na nogama i jedne i druge, kao i sličan asesoar.

Pročitajte: Kažu da ćerke liče na majke, ali ne i ona: Ovo su roditelji Dajane Paunović, ista otac (foto)

Luka Šarac

 
 

Andreja Damnjanović

 

Fotografija koja je osvanula na profilu nekadašnje voditeljke, danas predsednice Fondacije Dajana Paunović, dobila je od strane njenih fanova i pratilaca puno pozitivnih komentara, koji za modne odabire dve prelepe plavuše nisu imali ama baš niti jednu primedbu.

Komentari (0)

Loading