Moda

Stajling Ane Ivanović ne prestaje da se komentariše: Suknja koja ne izlazi iz mode, a u sandale ćete se zaljubiti na prvi pogled (FOTO)

Stajling Ane Ivanović uvek je nepogrešiv i mnoge dame često kopraju njen stil

Stajling Ane Ivanović ne prestaje da se komentariše: Suknja koja ne izlazi iz mode, a u sandale ćete se zaljubiti na prvi pogled (FOTO)

Ukoliko vam ponestane ideja kako da se obučete za neki dnevni događaj ili pak svečanu priliku, stajling Ane Ivanović uvek može poslužiti kao odlična inspiracija. 

Bivša teniserka koja se nakon profesionalne karijere potpuno posvetla suprugu Bastijanu i sinovima Luki i Leonu sve češće na društvenim mrežama deli fotografije iz svog bajkovitog života, a ovog puta je još jednom pokazala kako svoje odevne kombinacije uklapa sa mnogo stila.

Pročitajte: Šta ti je to na nogama? Ana Ivanović spojila nespojivo, mreže se usijale od komentara (FOTO)

Instagram

 

Prijatno letnje popodne Ana je provela u šetnji sa suprugom, a za ovu priliku odabrala je crnu plisiranu suknju midi dužine i krop top u plavoj boji. Plise je u trendu godinama unazad i čini se da nikada neće izaći iz mode, a ovaj Anin odabir od tila idealano je rešenje za letnje dane.

Ceo stajling Ane Ivanović upotpunile su tirkizne sandale koje su ukrale svu pažnju, a od asesoara se odlučila za mini torbicu u istoj nijansi i vrlo diskretan nakit.

Pročitajte: Sklonite se, stigla je bivša kraljica tenisa - Ana Ivanović sa mužem na Rolan Garosu, evo zašto svi gledaju u detalj na njenim rukama (FOTO)

Instagram

 

Skupljena kosa i skupocene naočare doprineli su da Ana izgleda savršeno, a za široki osmeh koji je krasi ne sumnjamo da je zaslužan njen suprug.

Bivša teniserka ne prestaje da oduševljava svojim izgledom i osećajem za modu, a pozitivni komentari njenih pratilaca na "Instagramu" samo se nižu.

Komentari (0)

Loading