Moda

Nina Bosiljčić u crvenom kaputiću na maminom novogodišnjem koncertu: Svi su se okrenuli kad je stigla Jelenina i Ivanova lepotica (FOTO)

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića izrasla je u pravu lepoticu

Nina Bosiljčić u crvenom kaputiću na maminom novogodišnjem koncertu: Svi su se okrenuli kad je stigla Jelenina i Ivanova lepotica (FOTO)

Miloš Nadaždin

Najluđu noć ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića provela je sa ponosnim roditeljima u Beogradu na vodi. Naslednica pevačice i glumca poželela je iz prvih redova da vidi čuveni vatromet kraj reke, što su joj Ivan i Jelena, koja je to veče bila zadužena i za atmosferu prisutnih građana, i obezbedili.

Pročitajte: Kutak pun ljubavi i smeha: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić renoviraju kuću, pogledajte prve fotografije

Miloš Nadaždin

 

Skladni trio nešto ranije stigao je na događaj propraćen od strane hiljade ljudi, bilo je dosta i turista, a tom priikom nastala je fotografija o kojoj se danas govori, najpre zbog onoga što je ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića obukla.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić presrećni, veliko slavlje u domu poznatog para

 

 

U fokus stajlinga Nine Bosiljčić dospeo je crveni kaputić sa volanima, ukrašen reverima i pojasom. Predivan komad ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića je dostojanstveno ponela, kombinujući ga sa UGG čizmama neutralnih boja, crnim pantalonama i belom majicom. Preslatka devojčica, predivno obučena sa tatom je iz prvih redova ispratila mamin nastup, a zatim uživala u čarima spektakularnog vatrometa koji su prenele i mnoge evropske TV stanice.

Komentari (0)

Loading