Moda

Golišava na snegu: Tata Harisu nije dobro zbog nove fotografije ćerke Đine, sve se vidi (FOTO)

Autor: | 02/01/2023

Izgled Đine Džinović ne prestaje da se komentariše

Golišava na snegu: Tata Harisu nije dobro zbog nove fotografije ćerke Đine, sve se vidi (FOTO)

Miloš Nadaždin

Ćerka Harisa Džinovića i modne dizajnerke Meline Džinović, tako mlada već je dospela u žižu medijskog interesovanja, a na društvenim mrežama gde je veoma aktivna ona je prava zvezda, sa armijom pratilaca. Iako njeni roditelji nisu bili za to da njihova ćerka ima društvene mreže, ipak su popustili te je Đina sada često na udaru najrazličitijih komentara, pa i kritika, a mnogi se slažu da su njeni modni odabiri veoma odvažni pa čak i provokativni. Svakodnevno pratioce obraduje po kojom fotografijom u kojoj u prvi plan izbijaju skupoceni komadi garderobe, a različite, upečatljive modne kombinacije gospodare njenim Instagram kao i Tik Tok nalogom. I ovoga puta uspela je da izazove reakcije te je najnovije izdanje kao i celokupan izgled Đine Džinović naišao na lavinu komentara.

Niame, povodom novogodišnjih praznika, Harisova mezimica uputila se na Kopaonik gde je po svemu sudeći u odličnom raspoloženju ispratila staru godinu, a njen stajling je privukao izuzetnu pažnju.

Đina je odabrala veoma atraktivnu haljinu u crno-beloj boji pripijenu uz telo koja je savršeno isticala njenu vitku figuru, a i dosta toga otkrivala. U prvi plan ona je istakla svoj zanosni dekolte pozirajući sa puno samopouzdanja čemu svedoči i njen opis fotke.

Pročitajte: Harise, ja ne mogu više - Kako je Đina Džinović UNIŠTILA harmoniju u braku Meline i Harisa

 

 

- I đavo kad je vidi u nogama kleca - napisala je stavljajući svima do znanja da se i te kako dobro oseća u svojoj koži, te da je izgled Đine Džinović njen najveći adut.

Komentari, kao i svaki put do sada, nisu prestajali da se nižu ispod fotografije, a pripadnicama nežnijeg pola posebno se dopao ovaj modni odabir koji je veoma smeo posebno za jednu hladnu planinsku noć, pa makar to bila i novogodišnja.

Komentari (0)

Loading