Celebrity News

Harise, ja ne mogu više: Kako je Đina Džinović UNIŠTILA harmoniju u braku Meline i Harisa

Ćerka Harisa Džinovića ne prestaje da intrigira

Harise, ja ne mogu više: Kako je Đina Džinović UNIŠTILA harmoniju u braku Meline i Harisa

Veliku prašinu u poslednje vreme u javnosti podiže ćerka Harisa Džinovića što svojim ljubavnim životom, što izazovnim fotografijama kojima su preplavljene društvene mreže, na kojima je ona inače veoma popularna. Njene objave izazivaju lavinu reakcija, a svakim svojim izdanjem ona uspeva iznova da iznenadi, pa čak i šokira. Koliko se to dopada njenim uspešnim roditeljima, nismo baš sigurni, ako uzmemo u obzir da su se godinama unazad trudili da svoju privatnost što više sačuvaju od očiju javnosti.

Naime, Melini je, kako prenosi "Svet" izuzetno počelo da smeta preterano iznošenje intime u javnost od strane tek punoletne Đine koja sve češće na "Instagramu" objavljuje fotografije iz luksuzne vile na Dedinju, kao i komade skupocene garderobe koje poseduje. Melina je pokušala da joj skrene pažnju na ponašanje, a čak je ušla i u sukob sa svojim suprugom Harisom, kojem je jasno stavila do znanja da nešto pothitno mora da preduzme, smatrajući da kao otac on ima više uticaja na mezimicu.

Pročitajte: Đina, sada mi je stvarno DOSTA! Haris Džinović žestoko napao ćerku, jednu stvar ne može da joj oprosti

Instagram

 

Dok je bila u prisnom odnosu sa Vojažom, Đina se u tom pogledu malo primirila, međutim otkako je slobodna, ponovo se aktivirala na društvenim mrežama čime roditeljima zadaje velike glavobolje, posebno zbog toga što javno prikazuje unutrašnjost velelepne vile.  

- Haris i Melina godinama pokušavaju da privatnost sačuvaju za sebe, ali od kada je Đina postala aktivna na Instagramu, Melinu je počela ozbiljno da boli glava. Objasnila joj je da ne treba da kači sve na društvenu mrežu, kao i da mora da sačuva privatnost i svoju i njihovu. Nedavno je baš poludela kada je videla kako je Đina kačila unutrašnjost vile, ona je snimala kako im je dom okićen i Melina je baš izgorela. Prvo se izvikala na nju, a zatim je napala i Harisa. Rekla mu je da ćerki zabrani da kači vilu, kao i skupocene stvari koje ima - ispričao je za "Svet" izvor blizak Melini i dodao:

Pročitajte: Dočekali smo, protrljajte oči - Haris Džinović u kupaćem bez šešira na plaži, fotografija srušila internet

Mirko Tabašević

 

- Žena se boji pljačkaša, lopova, ima danas raznih, pogotovo na društvenim mrežama. Haris joj je obećao da će da priča sa ćerkom i da joj objasni da ih dovodi u opasnost svojim objavama - zaključio je izvor.

Komentari (1)

Loading