Celebrity News

Đina, sada mi je stvarno DOSTA! Haris Džinović žestoko napao ćerku, jednu stvar ne može da joj oprosti

Ćerka Harisa Džinovića sada je u velikom problemu

Đina, sada mi je stvarno DOSTA! Haris Džinović žestoko napao ćerku, jednu stvar ne može da joj oprosti

Ćerka Harisa Džinovića koja je u veoma prisnom odnosu sa reperom Mihajlom Veruovićem Vojažom sada se suočava sa ozbiljnim porodičnim problemima i to sve zbog popularnog mladog muzičara kojeg njen otac, prema pisanju medija, nikako ne može da prihvati.

Pročitajte: Došla na premijeru i OVO DA DOŽIVI! Evo kako se majka novog dečka ponaša prema Đini Džinović (FOTO)

Miloš Nadaždin

 

Naime, iako su Đina i Vojaž demantovali natpise o njihovom emotivnom odnosu, gde ima dima tu i vatre ima, te su svi već gotovo sigurni da među njima postoji mnogo više od prijateljstva. Kako tvrdi dobro obavešteni izvor njih dvoje kriju svoju ljubav između ostalog i zbog popularnog pevača Harisa koji se ne slaže sa ćerkinim izborom te je nakon tog saznanja potpuno van sebe, a kao još jedan razlog navodi se i to da reperu ide u prilog da bude slobodan momak zbog velikog broja tinejdžerki koje ga obožavaju.

Pročitajte: Izgled Đine Džinović pre estetskih zahvata bio je potpuno drugačiji - Sada imamo i fotografije kao dokaz

Happy printscreen

 

- Otkad su se pojavile fotografije s njihovog dejta na Gardošu, Vojaž i Đina su baš u problemu. Nije im jasno kako ih je neko uslikao kad su jako vodili računa da ih neko ne vidi. Ali ljubav se ne može sakriti. Zato su se dogovorili da ne priznaju vezu i da i dalje tvrde da su samo drugari. Ipak, u kući Džinovića je nastala prava drama kad je Haris saznao da mu se ćerka zabavlja s mladim pevačem. Žestoko ju je iskritikovao i rekao da to mora odmah da prestane i da neće da čuje za to da se njegova ćerka zabavlja s pevačem. Ona mu se pravdala da to nije istina i da su oni samo prijatelji, ali Harisa uopšte nije ubedila u to. Tada mu je i postalo jasno zašto je ove godine odlučila da ne ide s majkom Melinom na Azurnu obalu, koju obožava, već da ostane u Beogradu - priča izvor Kurira i dodaje:

Pročitajte: Mama i tata, vi sad vidite šta ćete...Đina Džinović Melini i Harisu saopštila vesti koje su ih OSTAVILE BEZ TEKSTA (FOTO)

Printscreen

 

- Haris je poludeo. On je jedva prihvatio i Đininog bivšeg dečka, fudbalera Andreja Đurića, i to njihovo javno eksponiranje veze, što se njemu nikada nije sviđalo. Sada, kada je saznao da mu se mezimica zabavlja s pevačem, odlepio je načisto. Ona je odmah javila Vojažu kakva joj je situacija u kući i da moraju da se potrude da sve uvere da među njima nema ničeg više od prijateljstva. Zato je Vojaž i rekao da im priče o tome da su njih dvoje partneri stvaraju problem na ličnom planu i da oni imaju porodice i prezimena koje stoje iza njih i čiji obraz moraju da sačuvaju, dok je Đina rekla da više nema navodnog dečka, o kome je pričala, kada je za Mihajla rekla da su samo "bata i seka". Osim toga, Vojaž je shvatio da je za javnost bolje da ne priznaju vezu, jer smatra da će zbog nove devojke izgubiti veliki broj ženskih fanova, koje čine njegov najveći deo publike i koje su lude za njim.

Sa druge strane, kod Verouvića vlada sasvim suprotno raspoloženje. Porodica je raširenih ruku prihvatila Đinu što smo mogli primetiti kada su se Vojaževa majka Žana i ona zajedno pojavile na premijeri prve epizode serije "U klinču" u kojoj je reper dobio glavnu ulogu te su ga zajedničkim snagama podržale.

Komentari (0)

Loading