Celebrity News

Posle njegove smrti nije dozvolila nijednom muškarcu da joj priđe: Ovo je muž Dare Džokić sa kojim ima ćerku i kog nije prebolela (FOTO)

Suprug Dare Džokić bio je čuveni novinar, koji je obeležio vreme procvata slobodne pisane reči na našim prostorima, a otišao je nečujno

Posle njegove smrti nije dozvolila nijednom muškarcu da joj priđe: Ovo je muž Dare Džokić sa kojim ima ćerku i kog nije prebolela (FOTO)

Pre 13. godina suprug Dare Džokić novinar, pisac i filmski kritičar Bogdan Tirnanić otišao je u legendu. Bio je dugo bolestan, uprkos tome radio je i nalazio neiscrpnu snagu za nove pobede. Nažalost, povreda uzrokovana padom dovela je do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja te je prijatelje, suprugu i ćerku Jovanu zauvek napustio 2009. godine.

Pročitajte: Rodila ju je MOĆNOM I UTICAJNOM muškarcu, a svi kažu da je majčina kopija: Ovo je misteriozna ćerka Dare Džokić (FOTO)

Storypress

 

Kremiran je na Novom groblju nakon komemoracije u redakciji nedeljnika NIN za koji je pisao sve do smrti. Kovčeg je spušten uz pesmu “Pod sjajem zvezda” čega se dramska umetnica i danas seća.

- Ako uopšte postoji uteha, a sigurna sam da postoji za mene, moju ćerku i Bogdanovu familiju ona leži u činjenici da nas je u danima nakon njegove smrti zagrlio ceo Beograd. Imala sam utisak da podrška tih ljudi zaista nije trenutna. Mislim da je moj muž otišao onako kako bi i sam poželeo i veličanstveni oproštaj, koji je imao, zaista predstavlja utehu za nas - pričala je Dara, koja je uprkos stravičnom bolu nastavila da živi i radi po uzoru na svog voljenog.

- Idem kroz život radno. Onako kako je moj voljeni živeo do poslednjeg trenutka. Bio je jedna od najvredniih osoba koje sam poznavala, a konstantan rad je ono na čemu se zasnivao njegov život, pa ću i j nastaviti tim tokom. Naučio me je da svoj posao radim pošteno i na najbolji mogući način - kazala je ona.

Pročitajte: Ćerki Nade Blam pre 4 godine udvarač polomio nos: Pogledajte kako danas izgleda Sara Bradić, a koliko njene dve ćerke liče na baku (FOTO)

Storypress

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading