Moda

Vatreno crvena haljina prve dame zbog koje su se sinoć svi okrenuli: Pogledajte novo izdanje Tamare Vučić o kome se priča (FOTO)

Izgled Tamare Vučić očarao je prisutne na jednom događaju

Vatreno crvena haljina prve dame zbog koje su se sinoć svi okrenuli: Pogledajte novo izdanje Tamare Vučić o kome se priča (FOTO)

Mirko Tabašević

Juče je na Kolarcu održan prvi u nizu humanitarnih koncerata "Sa Mocartom na krilima muzike“, a pored glavne zvezde, pijaniste Stefana Đokovića koji je svojim besprekornim talentom izazvao ovacije prepune velike dvorane Kolarčeve zadužbine, najviše pažnje privukao je elegantni stajling kao i celokupan izgled Tamare Vučič pod čijim se pokroviteljstvom i organizuje čitav ovaj projekat. 

Pročitajte: Prva dama na prijemu pokazala promenu u svom stilu! Stajling Tamare Vučić svi komentarišu, ovo je njena boja (FOTO)

Ata Images

 

 - Najpre želela bih da vam se zahvalim na tome što ste ovo veče odlučili da provedete sa nama ovde u Kolarčevoj zadužbini i da zapravo svedočite početku jednog lepog projekta, jedne lepe misije. Moram da priznam da sam vrlo uzbuđena i da imam malu dozu treme, imajući u vidu da nemam apsolutno nikakvo, bar ne formalno muzičko obrazovanje, a da stojim na jednoj ovako važnoj sceni, sceni hrama muzike. Takođe ono što bih želela da podelim sa vama jeste kad je mladi Stefan Đoković podelio svoju ideju, pre svega o večerašnjem koncertu, a onda i o čitavom projektu koji smo na neki način zajedno razvijali, prva misao koja mi je prošla kroz glavu jeste snaga. Pre svega snaga muzike, jer zaista moć muzike je takva da može da vas vine u velike visine - obratila se ona prisutnima ovim moćnim rečima, dok se izgled Tamare Vučić mogao upravo tako i opisati.

Pročitajte: Pariz je pao na šarm prve dame - Tamara Vučić uz Anu Brnabić u gradu svetlosti, svi komentarišu njenu savršenu haljinu od tvida (FOTO)

Ata Images

 

Naime, ovaj događaj bio je nova prilika da prva dama Srbije zablista, što je i učinila i još jednom potvrdila zašto važi za jednu od najbolje stilizovanih dama. U satenskoj haljini na preklop, neobičnog kroja koju je uklopila uz klasične crne salonke, Tamara je snažan utisak ostavila na sve prisutne, a posebno je komentarisan njen savršen osećaj da bez suvišnih detalja i jednostavnom, svedenom šminkom uvek izbije u prvi plan i istakne se.

Pročitajte: Kada se prva dama Srbije pojavila svi su zanemeli - Evo zašto će svi kopirati najnoviji stil Tamare Vučić (FOTO)

Ata Images

 

Uvek usklađena sa prilikom i funkcijom koju obavlja, našoj prvoj dami retko ko može stati na crtu kada su modni odabiri u pitanju, a ova bordo boja posebnu magiju pravi uz njenu smeđu kosu i svi se slažu da joj savršeno pristaje.

Komentari (0)

Loading