Moda

Pariz je pao na šarm prve dame: Tamara Vučić uz Anu Brnabić u gradu svetlosti, svi komentarišu njenu savršenu haljinu od tvida (FOTO)

Haljina Tamare Vučić nepogrešiv je izbor

Pariz je pao na šarm prve dame: Tamara Vučić uz Anu Brnabić u gradu svetlosti, svi komentarišu njenu savršenu haljinu od tvida (FOTO)

Povodom kandidature Beograda za međunarodnu izložbu EXPO 2027. godine, supruga predsednika Aleksandra Vučića, Tamara prisustvovala je sinoć u društvu predsednice vlade Ane Brnabić svečanosti koja je održana u Parizu. Zemlju domaćina ovog veoma važnog događaja, izabraće 170 zemalja članica BIE tajnim glasanjem u junu 2023. godine, a sa nadom da će upravo naša prestonica biti izabrana kao domaćin, kako dolikuje predstavila nas je prva dama Srbije. Ono što je u prvi plan svakako dospelo jeste njen modni odabir, a haljina Tamare Vučić u kojoj se pojavila ostavila je odličan utisak na sve prisutne. 

Supruga Aleksandra Vućića odlučila se sinoć za veoma smelo, pomalo ekscentrično i nadasve originalno modno izdanje, a haljina Tamare Vučić od tvida sa veoma interesantnim detaljima na ramenima po rečima modnih stručnjaka pun je pogodak i savršeno odabrana za ovakvu svečanost.

Pročitajte: Prva dama u Vašingtonu - Haljina Tamare Vučić zasenila sve, a prvi put je promenila i frizuru! Novo izdanje svi komentarišu

Profimedia

 

Interesantan spoj materijala kao i kombinacija plavo - bele boje savršeno je pristajala našoj prvoj dami kojoj retko ko može stati na crtu kada su modni odabiri u pitanju. Uvek lepo stilizovana i usklađena sa prilikom i funkcijom koju obavlja, Tamara Vučić sinoć je zablistala i pobrala mnoštvo komplimenata na račun svog izgleda, a retko ko je mogao ostati ravnodušan i na njene reči:

- Izložba EXPO 2027 je sjajna platforma za promociju zemlje i naroda i dobar je način da se privuku i turisti i ljudi koji su zainteresovani, ne samo za samu izložbu nego i mnogo šire. Nadam se da imamo ozbiljne šanse da u junu sledeće godine kada bude proglašenje budemo proglašeni upravo mi. Daleko je poznato naše gostoprimstvo i mislim da bi od toga trebalo da napravimo neku vrstu brenda, a nema summje da je EXPO dobra prilika za tako nešto - rekla je Tamara Vučić za "Tanjug", na svečanom koktelom priređenom u čast ovog događaja.

Pročitajte: Svi pričaju o prvoj dami Srbije - Izgled Tamare Vučić tokom video poziva sa prvom damom Ukrajine svi komentarišu (FOTO)

Profimedia

 

- Neki nisu znali mnogo o Srbiji, mnogi su se oduševili, mnogi su rekli da će nas podržati, a oni koji nemaju pravo glasa jer su ovde kao predstavnici privrede, rekli su da će preko društvenih mreža promovisati Beograd i Srbiju. Zato dajemo sve od sebe i imamo jako lepu podršku od zemalja iz regiona -navela je premijerka u svom obraćanju

Komentari (0)

Loading