Moda

Kada se prva dama Srbije pojavila svi su zanemeli: Evo zašto će svi kopirati najnoviji stil Tamare Vučić (FOTO)

Autor: | 27/09/2022

Modno izdanje Tamare Vučić dugo će se komentarisati

Kada se prva dama Srbije pojavila svi su zanemeli: Evo zašto će svi kopirati najnoviji stil Tamare Vučić (FOTO)

Prva dama Srbije pleni svojom lepotom, stavom i harizmom, a njen istančan ukus za modu nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uvek lepo doterana, modne kombinacije pažljivo bira za svaku priliku te je pojavljivanje supruge Aleksandra Vučića uvek pravo osveženje. Kada se pojavila sinoć na jednom gradskom dešavanju, modno izdanje Tamare Vučić bilo je najzapaženije.

Naime, naša najveća muzička zvezda Lepa Brena pokrenula je novi biznis te predstavila liniju čarapa "Lady B" a na promociju pohrlile su brojne pripadnice lepšeg pola iz javnog života, među kojima je podršku pevačici pružila i prva dama. 

Pročitajte: Stil Tamare Vučić oduševio i Turke - Vatreno crvena haljina savršeno joj pristaje, da li je ovo najbolje izdanje ikad? (FOTO)

Boško Karanović

 

Tamara se pojavila u nežno roze haljini srednje dužine veoma interesantnog kroja koju je krasila prelepa mašna dok je kombinaciju upotpunila crnom torbicom i salonkama u istoj boji savršenim za svaku priliku. Uredno stilizovana frizura i malo intenzivnija šminka učinili su da prva dama izgleda svetski, a modno izdanje Tamare Vučić pobralo je brojne komplimente.

Pročitajte: Svi pričaju o prvoj dami Srbije - Izgled Tamare Vučić tokom video poziva sa prvom damom Ukrajine svi komentarišu (FOTO)

Boško Karanović

 

Najnovija odevna kombinacija Tamare Vučić još jedna je potvrda njenog savršenog smisla za modu, te je mnogim damama upravo ona nepresušna inspiracija.

Komentari (2)

Loading
Miki

18:44 27.09.2022

Haljina roze 2 broja veća .. roze i crne čarape … uzas kombinacija … haljina visi na njoj… žena je lepa ali ima loše savetnike. Roksanda modeli njoj loše stoje… ne treba da nosi velike kragne volane itd . Cipele malo modernije a ne kao iz 1990,…

Zorana

20:05 27.09.2022

Lepa zena ali sta ce kod Brene .I gde se dosada krila jer mi u unutrasnjosti i neznamo da predsednik oma mladu zenu