Moda

Svi gledaju i krste se, za ovo samo ona ima hrabrosti: Stajling Maše Memedović uzburkao Instagram, da li vi ovo odobravate? (FOTO)

Stil Maše Memedović originalan je i nesvakidašnji

Svi gledaju i krste se, za ovo samo ona ima hrabrosti: Stajling Maše Memedović uzburkao Instagram, da li vi ovo odobravate? (FOTO)

Ćerka Jovana Memedovića autentična je u svakom pogledu, a pažnju šire javnosti privukla je svojim interesantnim objavama koje često deli na društvenim mrežama. Poput poznaog oca ona gaji veliku ljubav prema prirodi te se često otisne u nepoznate delove Srbije pokazujući nam lepote koje je retko ko imao prilike da vidi, a neretko nas obraduje i svojim nesvakidašnjim modnim odabirima. Iako je stil Maše Memedović uglavnom u skladu sa prirodom, često smo imali prilike da je vidimo i u elegantnijim varijantama, a najnovijom odevnom kombinacijom izazvala je ,malo je reći, opšte oduševljenje, ali i inspirisala mnoge da pohrle u "second hand" radnje.

Da ćerku Jovana Memedovića upečatljive kreacije i te kako izdvajaju iz mase, uverila nas je fotografijom kojom se pohvalila na Instagramu, a na kojoj je ona po uzoru na suprugu Džastina Bibera, manekenku Hajli ponela oversized odelo za kakvim su mnoge dame širom sveta poludele. U pitanju su sive pantalone širokih nogavica i dugačak sako na bele pruge koje je ona u svom fazonu uklopila uz sportske patike.

Pročitajte: Velika tuga u domu Jovana Memedovića! Ćerka Maša potresnom porukom objavila najtužnije vesti: Zauvek zbogom... (FOTO)

Kako za komplet brenda "The Attico" koji je ponela Hajli treba izdvojiti oko 2500 evra, Maša nam je podelila i savet zlata vredan - da se možemo odlično obući za znatno manju cifru.

- Videla sam da Hajli Biber nosi odelo na pruge, pa se setih da sam kupila isto takvo u second handu za hiljadarku - napisala je kao opis fotke kojom je originalan stil Maše Memedović ponovo došao do izražaja te je pobrala mnoštvo komplimenata, posebno pripadnica nežnijeg pola. 

Pročitajte: Vreme je za VELIKI DAN - Ćerka Jovana Memedovića na devojačkoj večeri, pogledajte samo tu sreću i tu haljinu (FOTO)

Instagram

 

- Stil mi je veoma raznovrstan i promenljiv. Oblačim se u skladu sa osećanjima, vremenom i mestom. Najviše me opisuje obuća, od kaubojskih čizmi preko sportskih patika do martinka. Obožavam da nosim jednostavne stvari poput teksas kombinezona u kombinaciji sa kožnim čimzama i dobrom jaknom. Inspirišu me stvari koje iskopam na buvljaku ili u second handu. Volim da rizikujem i eksperimentišem, spajam nespojivo, prepravljam i šijem. Zimi volim taj edgy look, tamne boje, (vintage) koža.. dok leti ne izlazim iz lepršavih lanenih haljina (koje naravno idu u kombinaciji sa čizmama!) - otkrila je nedavno neke svoje tajne Maša u izjavi za "Buro".

Komentari (0)

Loading