Celebrity News

Pogledajte taj PRSTEN: Ćerka Jovana Memedovića staje na ludi kamen, ovo su svi detalji (FOTO)

Verila se Maša Memedović, radosnu vest podelila sa pratiocima

Pogledajte taj PRSTEN: Ćerka Jovana Memedovića staje na ludi kamen, ovo su svi detalji (FOTO)

Nakon dugogodišnjeg zabavljanja sa filmskim rediteljem i scenaristom Bogosavom Apostolovićem, verila se Maša Memedović. Ćerka voditelja Jovana Memedovića bavi se fotografijom te je izabranika upravo na radnom mestu upoznala, a njihov odnos svakim danom je sve lepši i sadržajniji. 

Pročitajte: Mašo, ćero, zašto si to učinila: Telo ćerke Jovana Memedovića više nije isto, fotografija otkrila veliku promenu! Tati slomljeno srce

Instagram

 

Čitavog leta Maša se sa Bogosavom oko vrata javljala sa različitih destinacija po Srbiji, a na osnovu predivnih, njenom rukom rađenih slika, moglo se zaključiti kako par provodi vreme, šta su im zanimanja, kako se hrane, pa i u kom smeru teče njihova veza. Poslednjom fotografijom ćerka Jovana Memedovića javila se iz Grčke i otkrila više nego što je iko očekivao.

Pročitajte: Unikatno, smelo i inspirativno: Evo čije kreacije nosi ćerka Jovana Memedovića, iznenadićete se (VIDEO)

Instagram printscreen

 

Naime, ona je uslikala svoju ruku na kojoj je zablještao zlatni nakit, a na domalom prstu prsten sa kamenom. Verila se Maša Memedović, prvo je što su svi njeni pratioci pomislili, a ispod fotografije usledile su čestitke i pitanja o venčanju.

Pročitajte: U zagrljaju voljenog muškarca: Ćerka Jovana Memedovića blistala na venčanju (foto)

Instagram

 

Na ove insinuacije ćerka voditelja nije odgovorila, niti ih je potvrdila niti demantovala, stoga njenim fanovima nije preostalo ništa drugo do da strpljivo čekaju njenu reakciju ili pak datum venčanja, što će se, ako se uzme u obzir da se Maša i Bogosav odlično slažu i već žive pod istim krovom, vrlo brzo dogoditi.

 

Komentari (0)

Loading