Moda

Kombinacija Jelene Tomašević savršeno prikriva višak na struku i bokovima, a boja je stvorena za proleće: Ovo morate iskopirati (FOTO)

Modni odabir Jelene Tomašević oduševio

Kombinacija Jelene Tomašević savršeno prikriva višak na struku i bokovima, a boja je stvorena za proleće: Ovo morate iskopirati (FOTO)

Modni odabir Jelene Tomašević oduševio je modne znalce, jer se na snimanju nove epizode muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezdice" pojavila u kompletu lime zelene boje.

Naime, nakon što su nedelje mode održane u svim evropskim modnim prestonicama, jasno je postalo da će "hot" pink, "lime" zelena i koralno narandžasta obeležiti proleće i leto pred nama, a supruga Ivana Bosiljčića nije gubila vreme već je sebi nabavila komplet u boji koja je ove sezone rezervisana za najhrabrije.

Pročitajte: Savršena kombinacija - Jelena Tomašević pokazala jedinstven način kako da nosite malu crnu haljinu i sakrijete kilograme

 

 

Pantalone dubokog struka, predimenzionirani sako i korset koji savršeno naglašava figuru modni su odabir Jelene Tomašević. Osim što joj odelo savršeno pristaje, pokazuje i da je nepogrešiva u izgradnji svog istančanog stila.

Smela, spremna da isprati trendove i sa njima se poigra, Jelena Tomašević blista, a da li biste se vi usudili da ponesete ovu atraktivnu boju?

Komentari (1)

Loading
Nadica

22:34 24.04.2023

Bas je slatka , super joj stoji zeleno , pogotovo u odnosu na ovu boju kose. Sada je baš pogodila.