Celebrity News

Nina Bosiljčić sija kao prava zvezda: Jelena Tomašević objavila slike ćerke na rođendan, kako raste sve više liči na mamu (FOTO)

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića obeležila je 11. rođendan

Nina Bosiljčić sija kao prava zvezda: Jelena Tomašević objavila slike ćerke na rođendan, kako raste sve više liči na mamu (FOTO)

Miloš Nadaždin

Nina Bosiljčić, ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, izrasla je u pravu lepoticu i to odskoro čitava javnost zna. Pevačica i glumac izbegavali su jedno vreme da svoju naslednicu izlažu medijskom pritisku, odbijali su da je fotografišu čak i za štampana izdanja najpopularnijih magazina, a bili su vrlo pažljivi i kada su slike da njom objavljivali na društvenim mrežama. Na zajedničkim fotografijama skladni supružnici ćerkino lice prekrivali su emotikonima ili su pak insistirali da je slikaju s leđa, sve u cilju da u što većoj meri zaštite njenu privatnosti i dozvole joj da odraste kao svi drugi mališani njenog uzrasta. 

Pročitajte: Srećna sam što mogu s vama da podelim OVE DIVNE VESTI: Jelena Tomašević upravo saopštila, Ivan i ćerka Nina PLAČU od sreće

Miloš Nadaždin

 

Da li je sama Nina izrazila želju da sa majkom i ocem bude viđena u javnosti ili su svoju odluku o skrivanju privatnosti emotivni partneri preinačili ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, ono što znamo je da odskoro ne može da prođe dan a da se Ivan i Jelena ne pohvale svojom mezimicom na "Instagramu", njenom lepotom, harizmom, duhovitošću takođe, a vrlo često odlaze sa njom zajedno na koncerte i druga javna dešavanja medijski ispraćena.

Pročitajte: Preslatko: Jelena Tomašević objavila snimak sa trudničkim stomačićem, ona zrači srećom (VIDEO)

 

 

Da ne postoji niko koga vole više od Nine stalno oboje ističu, a Jelena je danas čak i rođendan mezimici čestitala pred očima fanova. Ispod fotografija koje do sada nije objavljivala napisala je: " Ljubav moja već napunila 11 godina. Radosnica najveća Ninica.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić sa najlepšim vestima ušli u novu godinu: Decembar je doneo nešto neočekivano 

 

 

Čestitke na adresu Tomašević- Bosiljčić čitav dan se nižu, a ne sumnjamo je ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića od roditelja dobila najlepšu kao i poklon koji će zauvek pamtiti.

Komentari (0)

Loading