Moda

Odelo Dragane Katić - savršeni odabir za proslave: Pogledajte kako prikriva nedostatke, možete ga lako iskopirati kod krojačice (FOTO)

Odelo Dragane Katić - savršeni odabir za posebne prilike

Odelo Dragane Katić - savršeni odabir za proslave: Pogledajte kako prikriva nedostatke, možete ga lako iskopirati kod krojačice (FOTO)

Stil Dragane Katić oduvek inspiriše brojne dame, a njena poslednja odevna kombinacija ostavlja bez daha. Naime, odelo Dragane Katić, koje je ponela na poslednjim fotografijama koje je objavila na "Instagramu", ne samo da joj savršeno pristaje, već je savršeni modni odabir za svaku damu, koja ima neku posebnu priliku u kojoj bi želela da zablista.

Belo odelo i ovog leta je savršeni izbor za sve one prilike u kojima želite da ostavite dobar utisak. Predimenzionirani sako, strukirani prsluk i pantalone na ivicu čine da čak i bez modnih detalja izgledate nepogrešivo dobro.

Pročitajte: Tufne su ponovo u modi - Dragana Katić objasnila kako se nosi haljina sa ovim dezenom, svi komentarišu jedno (FOTO)

 

 

Posebno leti, belo odelo savršen je odabir jer kontrastira preprlanulom tenu i čini da izgledate još bolje, a sve te trikove Dragana Katić zna, pa je svojim modnim odabirom oduševila pratiteljke koje su poželele da se ovakvo odelo nađe i u njihovim garderoberima.

Da li ćete ovog leta iskopirati stajling Dragane Katić za neku posebnu priliku?

Komentari (0)

Loading