Moda

Tufne su ponovo u modi: Dragana Katić objasnila kako se nosi haljina sa ovim dezenom, svi komentarišu jedno (FOTO)

Modni odabiri Dragane Katić neretko su tema medija

Tufne su ponovo u modi: Dragana Katić objasnila kako se nosi haljina sa ovim dezenom, svi komentarišu jedno (FOTO)

Budući da trenutno vodi tri vrlo popularne muzičke emisije Dragana Katić u fokusu je medijskog interesovanja. Njena nadaleko poznata profesionalnost, držanje, stav i elokvencija iznova oduševljavaju javnost, a nije tajna da su i modni izbori Dragane Katić vrlo primećeni. Posle gotovo svake emitovane epizode muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", ili pak formata "A sad malo mi" ili "Halo, halo" na Draganinu "Instagram" adresu stigne na hiljade pitanja upravo vezanih za odevne komade koje je za tu priliku ponela. Nema sumnje da je Katićeva s godinama postala pravi uzor damama, koje bi po mnogo čemu pa i po stajlingu volele da su poput nje. 

Pročitajte: Njoj ne treba filter: Dragana Katić ne stidi se svog lica bez šminke, na 57. rođendan poslala snažnu poruku (foto)

Instagram

 

S obzirom na to da je profesionalne staze dobrano utabala, istovremeno na tom putu izgradila modni stil, atraktivna voditeljka povremeno voli da iskače iz zone komfora i ponese smelije komade. Jedan od njih je i crna dugačka do poda haljina sa velikim tufnama, koje su odavno izašle iz mode, ali se po svoj prilici vraćaju u radnje.

Pročitajte: Modni izbori Dragane Katić za teretanu poslednji su hit u svetu: Slažete li se da joj helanke dobro stoje? (FOTO)

Instagram

 

Kreacija izrađena od satena ili pak nekog drugog nežnog materijala sa sjajem naglasila je Draganin struk i grudi. Krase je još puf rukavi sa ramflom i diskretan kajiš. Voditeljkih širok osmeh i lepota dodatno su ovaj stajling upotpunili te ne čudi što je Katićeva dobila samo pohvalne komentare.

 

Komentari (0)

Loading