Moda

Došle na isti događaj ISTO OBUČENE: Modni okršaj Slobode Mićalović i Milene Vasić, kojoj bolje stoji odelo u boji proleća? (FOTO)

Sloboda Mićalović i Milena Vasić odlučile su se za identičan stajling

Došle na isti događaj ISTO OBUČENE: Modni okršaj Slobode Mićalović i Milene Vasić, kojoj bolje stoji odelo u boji proleća? (FOTO)

Boško Karanović

Svima je dobro poznato da su koleginice Sloboda Mićalović i Milena Vasić i veoma dobre prijateljice koje su svojevremeno delile isti ukus za muškarce, a poslednjim svojim pojavljivanjem u javnosti, dve dame pokazale su da se slažu i kada je odabir garderobe u pitanju.

Naime, kada su se juče pojavile na dodeli godišnjih nagrada i drugih priznanja povodom obeležavanja 75. rođendana Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Sloboda Mićalović i Milena Vasić svojim modnim odabirima mnoge su ostavile bez teksta.

Pročitajte: Nežnu satensku haljinu Slobode Mićalović morate imati ovog proleća - Prelepo pada uz telo, ali svi komentarišu šta je uz nju obula (FOTO)

Boško Karanović

 

Obe glumice za ovu priliku odabrale su elegantno odelo klasičnog kroja, duboke pantalone i oversized sako, a čak su se složile i oko izbora boje koja je pravi hit ove sezone, te su tako obe zablistale u plavoj nijansi, s tim što se Milena odlučila za nešto svetliju, nebo plavu.

Pročitajte: Savršeni stajling Slobode Mićalović ovog puta u drugom planu! Svi pričaju o estetskim korekcijama koje je na sebi odlučila da uradi (FOTO)

Boško Karanović

 

Da belo savršeno ide ispod sakoa, takođe su obe bile mišljenja, pa je Boba iskombinovala majicu sa V izrezom, dok je sa druge strane izbor kod Milene pao na nešto zatvoreniju bluzu, a jedina uočljiva razlika u njihovim identičnim stajlinzima bio je izbor obuće. 

Pročitajte: Ne, ONA nije deo prošlosti! Sloboda MIćalović konačno otkrila šta misli o ženi sa kojom je delila voljenog (FOTO)

Boško Karanović

 

Frizuru su takođe slično stilizovale, obe umetnice došle su na događaj sa puštenom kosom, pa se mnogi pitaju da li su se Sloboda MIćalović i Milena Vasić dogovarale oko odabranog looka ili je ovo samo slučajnost koja nama nikako nije mogla da promakne.

Bilo kako bilo, dame sa lica osmeh nisu skidale, pored nagrada pobrale su i salvu komplimenata i svi se slažu da obe izgledaju bolje nego ikad, a šta vi kažete kojoj bolje stoji?

Komentari (0)

Loading