Moda

Sve ti se vidi! Maja Volk obukla prekratak šorts, da li biste se vi usudili da ovako izađete iz kuće? (FOTO)

Modni izbori Maje Volk nikada nisu izazivali previše pažnje

Sve ti se vidi! Maja Volk obukla prekratak šorts, da li biste se vi usudili da ovako izađete iz kuće? (FOTO)

Luka Šarac

Duge suknje i haljine u hipi fazonu, šarene tunike, turbani, marame i cvetni detalji su modni izbori Maje Volk već nekoliko decenija. Voditeljku i zagovornicu zdrave ishrane šira publika retko kada osim na fotografijama sa letovanja mogla je videti u otvorenim komadima. Uvek je garderoba na njoj bila u skladu sa njenim godinama i statusom, nikada ni previše zatvorena ni otvorena, taman i tako da se ona u njoj oseća slobodno i lepo. Sada je Maja iskoračila iz svoje zone komfora i napravila pravu pometnju.

Pročitajte: Ko može da je prepozna? Pogledajte kako je Maja Volk izgledala kao studentkinja, svi primećuju JEDAN DETALJ (FOTO)

Boško Karanović

 
 

Slike nastale na njenom imanju u Babama, gde već neko vreme znanje o zdravoj ishrani deli sa obolelima od kancera, najbolje svedoči njenom pomenutom modnom preobražaju. Maja se, naime, fotografisala u kratkom šorcu i po prvi put pokazala noge zbog čega su svi oni koji je na mrežama prate zanemeli.

Pročitajte: Cela Jugoslavija ju je obožavala: Ova slavna glumica je majka Maje Volk (FOTO)

 

 

Trenutni šok vrlo brzo zamenjen je isključivo pozitivnim komentarima. Majini pratioci imali su samo reči hvale za voditeljku, a najviše komplimenata na konto svog izgleda u sedmoj deceniji ona je dobila od žena, zbog čega je posebno ponosna. Komentarisale su dame da voditeljka u šorcu izgleda poput devojčice, te su njena energija, mladalački duh pa i novi modni izbori Maje Volk neverovatni.

Pročitajte: 15 godina ne zna za bolest: Maja Volk podelila recept za zdravu poslasticu koju ćete napraviti još danas FOTO

 

 

Komentari (0)

Loading