Lifestyle

OSUŠILA SE Leontina: Skinula više od 15 kilograma za mesec dana, pogledajte kako sad izgleda (FOTO)

Dijeta Leontine Vukomanović urodila je plodom

OSUŠILA SE Leontina: Skinula više od 15 kilograma za mesec dana, pogledajte kako sad izgleda (FOTO)

Dijeta Leontine Vukomanović nešto je čega se kantautorka tek povremeno lati, ali kada već pristane da život prilagodi novom načinu ishrane i treninzima rezultati su fantastični. Imajući u vidu da će uskoro nastaviti sa radom na dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" te da će mesecima biti u prvom planu i na udaru medija i komentara javnosti hitmejkerka se potrudila da svoju figuru steše i gotovo je vrati na staro. Prema najnovijim fotografijama, nastalim na setu, da se zaključiti da je smršala dvadesetak kilograma za kratak vremenski period, ako ne i više, što su njeni pratioci pozdravili. 

Pročitajte: NEPRIJATNO! Kad Željkova žena pozove njegovu bivšu: Leontina otkriva detalje telefonskog razgovora sa Jovanom Joksimović

Ata Images

 

Komentari da je Leontina izuzetno lepa žena te da nije u redu da se zapusti i svoj izgled zapostavi mogli su se pročitati ispod objave o početku snimanja već svima poznatog formata u kom će ona zajedno sa Tijanom Dapčević, Jelenom Tomašević, Sergejem Ćetkovićem i Anđelinom u svojstvu žirija sedeti u crvenoj stolici i najmlađe ocenjivati. 

Pročitajte: Znate ga sa televizije! Leontinin TAJNI LJUBAVNIK progovorio: Naša ljubav je POBEDILA (FOTO)

Jelena Simonovic

 

Svega izrečenog pohvalnog i manje pohvalnog sigurno je i sama pevačica svesna, međutim veliki je gurman te ljubav prema kuhinji najšeće u njenom slučaju prevagne. Dijeta Leontine Vukomanović, evidentno je urodila plodom, a mnoge dame koje kubure sa istim problemom koji je ona donedavno imala, radoznale su da doznaju kojih se namirnica ona odrekla a čega pridržavala kako bi izgled popravila. Mada je po tom pitanju ona ostala tajnovita, pretpostavlja se da se lišila masne hrane, peciva, grickalica, sokova, slatkiša, a prvi plan stavila povrće, ribu i belo meso, što je neki standar kada su zdrave dijete u pitanju.

Pročitajte: On u patikama, ona u venčanici snova: Nikad viđene fotografije sa venčanja Leontine i Filipa Pata, izbor kume će vas posebno iznenaditi

Jelena Simonovic

 

Komentari (0)

Loading