Moda

Čiji izrez na haljini je DUBLJI: MODNI OKRŠAJ Dušice Jakovljević i njene ćerke, svi se pitaju da li je moguće da su se ovako obukle (FOTO)

Ćerka Dušice Jakovljević ukrala mami šou

Čiji izrez na haljini je DUBLJI: MODNI OKRŠAJ Dušice Jakovljević i njene ćerke, svi se pitaju da li je moguće da su se ovako obukle (FOTO)

Boško Karanović

Ćerka Dušice Jakovljević izrasla je u pravu lepoticu. Mlada Anđela Miljuš sve češće je pratnja svoje majke na različitim javnim dešavanjima, a u takvim prilikama, majka i ćerka imaju običaja da usklade svoje modne odabire.

Ovoga puta obukle su se gotovo identično. Ćerka Dušice Jakovljević odabrala je dugu crnu haljinu na jedno rame, koju je upotpunila klasičnim crnim salonkama. Sofisticirana i svedena, Anđela je pobrala brojne komplimente prisutnih na reviji Bate Spasojevića.

Pročitajte: Bivši muž Dušice Jakovljević je ovaj čovek sa televizije kog ste godinama gledali - Pogledajte kako izgleda (FOTO)

Boško Karanović

 

Za ovu priliku Dušica je odabrala crnu haljinu midi dužine, koja ležerno pada sa ramena, a ceo look upotpunila je modernim crnim sandalama. Dušica je takođe otkrila da su ona i Anđela neretko modno usklađene baš zato što se oko svega savetuju:

- Ona je moja najbolja drugarca i neko sa kim se savetujem šta ću da obučem, kao i ona sa mnom. Nosimo istu garderobu - rekla je za "Blic".

Pročitajte: Dušica Jakovljević proslavila jubilarni 40.rođendan - Šmeker sam i car, mamina dama i tatin delija!

Boško Karanović

 

Dok je Anđela išla na klasičnu, elegantniju varijantu, Dušica je odlučila da bude šik i vrcava. Ipak, čini se da je u ovom modnom okršaju tron sa zadovoljstvom prepustila ćerki.

Koji se outfit vama više dopada?

Komentari (0)

Loading