Moda

Ova žena baš zna da se obuče! Odelo Mie Bjelogrlić savršenog je kroja i boje, sigurno ćete poželeti da iskopirate ovaj stajling (FOTO)

Stil Mie Bjelogrlić privlači pažnju

Ova žena baš zna da se obuče! Odelo Mie Bjelogrlić savršenog je kroja i boje, sigurno ćete poželeti da iskopirate ovaj stajling (FOTO)

N1 promo

Iako je ćerka legendarnog Bjele, Mia se svojm trudom i radom izborila za mesto na našoj javnoj sceni, a uspehe koje beleži na svim poslovnim poljima, veoma ponosnim čine njene roditelje. Pored talenta i raskošne lepote, posebno je zapažen stil Mie Bjelogrlić koja svakom svojom odevnom kombinacijom ostavlja bez daha.

Instagram

 

 

Iznova njeni modni odabiri privlače pažnju javnosti, a dame koje žele da se istima istaknu i budu drugačije u njima pronalaze odličnu inspiraciju.

Najnovija fotografija koju je podelila na "Instagramu" donela je još jedan dobar modni predlog, a reč je o veoma svedenom i elegantnom crnom odelu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia (@mia.bjelogrlic)

 

Pantalone klasičnog kroja i sako u istoj boji sa zlatnim dugmićima koje je ona ponela za potrebe fotografisanja pravi su izbor ako želite da izgledate svetski, a odličan su odabir i za mnoge prilike, kako poslovne tako i svečane.

Pročitajte: Haljina Mie Bjelogrlić je sve što vam treba za svaki dan ovog leta - Jarke boje, savršen kroj, možete je pronaći za malo novca (FOTO)

Prepoznatljivi stil Mie Bjelogrlić došao je do punog izražaja i izazvao mnoštvo lepih komentara, a njena originalnost opet je u prvom planu budući da je u ležećem položaju pozirala na stolu za stoni tenis.

 

 

Komentari (0)

Loading