Celebrity News

Kolege Mie Bjelogrlić fotografijom otkrili PREDIVNE VESTI: Bjelina ćerka sija kao nikada ranije, pogledajte kako joj predivno stoji (FOTO)

Mia Bjelogrlić 27. rođendan obeležila intimno

Kolege Mie Bjelogrlić fotografijom otkrili PREDIVNE VESTI: Bjelina ćerka sija kao nikada ranije, pogledajte kako joj predivno stoji (FOTO)

Ćerka Dragana Bjelogrlića, Mia Bjelogrlić 27. rođendan obeležava danas.

Na današnji dan pre 27 godina Bjela i njegova supruga Maja, tada uspešna manekenka, postali su po prvi put roditelji, što od leta do leta slave sa jednakim zadovoljstvom.

Pročitajte: Haljina Mie Bjelogrlić je sve što vam treba za svaki dan ovog leta: Jarke boje, savršen kroj, možete je pronaći za malo novca (FOTO)

Mia, koja je nedavno okončala studije Fakulteta političkih nauka i počela da radi kao novinar i voditelj jedne televizije, nije od rođendana želela da pravi veliku pompu.

 

Instagram

 

 

Njeni najmiliji se sa tim, međutim, nisu složili te su joj predivne čestitke uputili putem društvenih mreža.

Mijina najbolja prijateljica glumica Iva Ilinčić čestitala joj je fotografijom na Instagramu, isto je uradila i prijateljica iz detinjstva, slikom baš iz tog perioda.

Pročitajte: Mia mudro ćuti, ali ne i Aleksej! Bjelogrlić jasno stavio do znanja šta misli o sestrinom dečku Milanu Mariću (foto)

Kolege sa televizije N1 takođe nisu ostale imune na to što Mia Bjelogrlić 27. rođendan obeležava te su joj u toku pauze kupili parče torte u nju zaboli svećicu koju je ona sa osmehom na licu oduvala.

 

Instagram

 

 

Instagram

 

 

Milan Marić, Mijin bivši nije se ovim putem oglašavao javno, kao ni novinarkin rođeni brat, što mu se ne može zameriti jer vrlo obazrivo deli privatne sadržaje sa svojim pratiocima.

Pročitajte: Ogromna radost u porodici Bjelogrlić, Mia oduševila vestima

Veruje se da je, glumac Aleksej Bjelogrlić svojoj sestri čestitao u četiri oka, kao i roditelji.

 

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading