Moda

Haljina Mie Bjelogrlić je sve što vam treba za svaki dan ovog leta: Jarke boje, savršen kroj, možete je pronaći za malo novca (FOTO)

Haljina Mie Bjelogrlić oduzima dah

Haljina Mie Bjelogrlić je sve što vam treba za svaki dan ovog leta: Jarke boje, savršen kroj, možete je pronaći za malo novca (FOTO)

N1 promo

Mia Bjelogrlić, voditeljka "Novog dana" na televiziji N1 i ćerka Dragana i Maje Bjelogrlić, lepotu je nasledila od majke. Iz godine u godinu njena lepota sve je zapaženija, a njen stil i stav sada posebno dolaze do izražaja.

Nova fotografija Mie Bjelogrlić oduševila je javnost. Haljina Mie Bjelogrlić, duga do poda, uz telo, savršen je modni odabir za tople letnje dane. Na fotografiji, ćerka Dragana Bjelogrlića izgleda zanosno. Uska crna haljina uz telo istakla je njenu figuru, dok je njena kosa, blago izlomljena i prebačena na stranu dodatno naglasila senzualnost letnjeg look-a.

Pročitajte: Bjelogrlić treba da časti, ćerka Mia ga obradovala NAJLEPŠIM VESTIMA i to na televiziji - Novi život pred čitavom porodicom (FOTO)

Instagram

 

Preplanula devojka, look je upotpunila svedenim minđušama i malom crnom torbicom. Savršeno letnje izdanje Mie Bjelogrlić savršena je modna inspiracija za tople letnje večeri na moru, ali i savršen odabir za posebne prilike, poput odlaska na neko venčanje.

Haljina Mie Bjelogrlić definitivno mami uzdahe, da li biste je i vi poneli?

Komentari (0)

Loading