Moda

Modno usklađeni i zaljubljeni: Mima Karadžić i njegova 35 godina mlađa devojka zasenili sve na crvenom tepihu (FOTO)

Devojka Mime Karadžića zablistala na crvenom tepihu u Sarajevu

Modno usklađeni i zaljubljeni: Mima Karadžić i njegova 35 godina mlađa devojka zasenili sve na crvenom tepihu (FOTO)

Dalibor Danilović

35 godina mlađa devojka Mime Karadžića, glumica Nataša Stanišić prvi put je prošetala crvenim tepihom u društvu svog izabranika Mime.

Oboje odeveni u crno privukli su veliku pažnju na Sarajevo Film festivalu, a posebno se komentarisao besprekoran stajling mlade glumice.

Sarajevo Film festival

 

Za ovu priliku Nataša je odabrala dugu crnu haljinu, sa interesantnim gornjim delom, ukrašenim perjem. Elegantno odevena devojka Mime Karadžića postala je predmet komentarisanja, a na njen račun pristigli su brojni komplimenti, koji su podjednako imponovali i njenom partneru.

Pročitajte: Devojka Mime Karadžića je 35 godina mlađa i BIZARNO LIČI na njegovu prvu suprugu! Uporedite fotografije i uverite se sami (FOTO)

Podsetimo, glumci su se upoznali na jednom snimanju, a Mima i dalje svoju izabranicu javnosti predstavlja kao prijateljicu, iako je njihova romansa već mesecima javna tajna.

Sarajevo Film festival

 

- Mima je oduševljen Natašom. Njemu uopšte ne smeta razlika u godinama, iako je baš očigledna. Ali svi su navikli od Mime da ima mlađe i atraktivne devojke, tako da ovo nikome nije čudno. Iako je svima jasno da su u ljubavnoj vezi, on to ne priznaje, pa je svima predstavlja kao koleginicu i prijateljicu - rekao je za medije Mimin bliski prijatelj.

Komentari (3)

Loading