Celebrity News

Devojka Mime Karadžića je 35 godina mlađa i BIZARNO LIČI na njegovu prvu suprugu! Uporedite fotografije i uverite se sami (FOTO)

Devojka Mime Karadžića privukla je sve poglede na sinoćnoj premijeri u pozorištu

Devojka Mime Karadžića je 35 godina mlađa i BIZARNO LIČI na njegovu prvu suprugu! Uporedite fotografije i uverite se sami (FOTO)

Već nekoliko meseci glumac Milutin Mima Karadžić u vezi je sa glumicom u povoju Natašom Stanišić koja je čak 35 godina mlađa od njega. Budući da o svojoj intimi on neretko govori mnogi su mislili da su u pitanju samo neosnovane spekulacije, međutim dokaz o romansi isplivao je na površinu. Devojka Mime Karadžića pojavila se sa glumcem ruku pod ruku na sinoćnoj premijeri u Teatru na brdu, pozirala je sa njim fotoreporterima, a većina onih koji su makar ovlaš pogledali lice mlađane, telentovane umetnice mogli su zaključiti da ona neverovatno mnogo liči na Miminu prvu suprugu.

Pročitajte: Nova devojka Mime Karadžića je OVA mlada glumica koju SVI ZNATE: Pogledajte prve zajedničke fotografije

Boško Karanović

 

Ne zna javnost da se glumac, koji važi za večitog neženju, ipak jednom ženio. Naime, davne 1992. godine u Crnoj Gori on je upoznao Sunčicu Đurić, koja je letovala u Herceg Novom. Venčali su se u Beogradu, posle nekoliko meseci zabavljanja, na Aranđelovdan.

Pročitajte: Mlad i ludo zaljubljen: Pogledajte JEDINE fotografije sa venčanja Mime Karadžića, oženio se koleginicom Sunčicom Đurić

Dalibor Danilović

 

Slavlje je bilo organizovano u paviljonu "Cvijeta Zuzorić". Kumovi Žarko Laušević, Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana, i dramaturg Hajdana Baletić su bili najveseliji, nažalost brak nije potrajao Sunčica i Milutin su se razveli, a on se od tada više nije ženio.

Pročitajte: VENČANJE Mime Karadžića: Mlada je mnogo mlađa, venčanica je kao iz bajke! Pogledajte ekskluzivne fotografije

Boško Karanović

 

Jedina fotografija venčanja našla se na naslovnoj strani tadašnjih TV Novosti, a danas je ona poslužila kao dokaz ili pak materijal za poređenje. Dovoljan je jedan pogled na Natašu pa na Sunčicu da se zaključi da nova devojka Mime Karadžića neodoljivo podseća na njegovu prvu ljubav.  

Pročitajte: Večiti neženja jednom ipak stao pred oltar! Supruga Mime Karadžića bila je OVA LEPOTICA (FOTO)

Boško Karanović

 

Svi se pitaju hoće li zbog dubokih, prodornih crnih Natašinih očiju, koje neodoljivo podsećaju na Sunčicine Mima opet izgovoriti sudbnosno da. Sve je moguće, a vreme će pokazati razvoj situacije.

Pročitajte: Hit reakcija Cece Ražnatović na 35 godina mlađu devojku Mime Karadžića: Kamere uhvatile trenutak upoznavanja FOTO

tv novosti printscreen

tv novosti printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading