Celebrity News

Nova devojka Mime Karadžića je OVA mlada glumica koju SVI ZNATE: Pogledajte prve zajedničke fotografije

Nova devojka Mime Karadžića dosta je mlađa od glumca

Nova devojka Mime Karadžića je OVA mlada glumica koju SVI ZNATE: Pogledajte prve zajedničke fotografije

ATA Images

Veliki zavodnik, ali i večiti neženja epiteti su koji se godinama vezuju za jednog od najšarmantnijih naših glumaca, a da li će sada, po svemu sudeći, nova devojka Mime Karadžića uspeti da nešto po tom pitanju promeni ostaje nam da vidimo.

Naime, kako ne govori mnogo o svom emotivnom statusu koji je u javnosti posebno poslednjih nekoliko dana glavna tema, niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da li je, od glumca znatno mlađa i atraktivna dugonoga lepotica po imenu Nataša, nova devojka Mime Karadžića ili samo prijateljica, kako je on još uvek predstavlja.

Pročitajte: Mlad i ludo zaljubljen - Pogledajte JEDINE fotografije sa venčanja Mime Karadžića, oženio se koleginicom Sunčicom Đurić

Rajko Ristić/Svet

 
 

Budući da su se već dva puta u javnosti pojavili zajedno, prvi put polovinom marta, na snimanju emisije "Nikad nije kasno" na Košutnjaku, gde se on našao u ulozi člana žirija, a zatim i pre nekoliko dana u BDP-u na premijeri predstave "Laž", gde su i uslikani, mediji su preneli kako se glumac kraj nove izabranice skrasio kao i da sa njom provodi veoma lepe trenutke.

Pročitajte: VENČANJE Mime Karadžića - Mlada je mnogo mlađa, venčanica je kao iz bajke! Pogledajte ekskluzivne fotografije

Rajko Ristić/Svet

 

- Mima je oduševljen Natašom. Njemu uopšte ne smeta razlika u godinama, iako je baš očigledna. Ali svi su navikli od Mime da ima mlađe i atraktivne devojke, tako da ovo nikome nije čudno. Iako je svima jasno da su u ljubavnoj vezi, on to ne priznaje, pa je svima predstavlja kao koleginicu i prijateljicu - rekao je za "Kurir" izvor blizak glumcu, pa istakao da navodni par provodi mnogo vremena zajedno i da se više ni ne kriju od javnosti.

Pročitajte: Večiti neženja jednom ipak stao pred oltar! Supruga Mime Karadžića bila je OVA LEPOTICA (FOTO)

Rajko Ristić/Svet

 

- Često izlaze zajedno i u grad, šetaju se, uživaju u ručkovima. Da ne žele da se skrivaju od kamera, videlo se i na premijeri predstave u BDP. Čim su došli, Mima je sam nakratko zastao, dok ga je ona sačekala, a zatim su odmah otišli u salu. Nakon što se predstava završila, oni su, da bi izbegli novinarska pitanja, odmah otišli iz pozorišta. Mima je znao da bi ga sigurno svi pitali ko mu je nova izabranica, ali on o tome još ne želi da govori - zaključio je anonimni izvor.

Pročitajte: Zidovi koji znaju mnoge tajne - Zavirite u luksuzni stan Mime Karadžića! Pogled na Hram Sv. Save će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

Rajko Ristić/Svet

 

Podsećanja radi, Milutin Mima Karadžić je 2017. godine planirao da stane na ludi kamen sa 33 godine mlađom Nevenom Matić, ali je venčanje otkazano. On iza sebe ima jedan brak: 1992. godine oženio se glumicom Sunčicom Đurić, a zajednica je potrajala nešto duže od dve godine.

Komentari (0)

Loading