Moda

Kupaći Dragane Katić skriva sve mane na telu: Da li vam se dopada kako joj stoji? (FOTO)

Kupaći Dragane Katić sve mane skriva, a ističe obline

Kupaći Dragane Katić skriva sve mane na telu: Da li vam se dopada kako joj stoji? (FOTO)

Kupaći Dragane Katić nešto je što javnost do sada nije imala prilike da vidi. Voditeljka, koja je 2. avgusta obeležila 58. rođendan, do skoro je skrivala kako izgleda na plaži, međutim, danas je prelomila i objavila fotografiju koju su svi željno iščekivali da vide.

Dozvolila je Dragana da je prijatelji uslikaju dok izlazi iz mora, a s obzirom na to da je fotoaparatom uhvaćen trenutak iz daljine gde se tek nazire njena silueta u crnom kostimu već narednog dana pohvalila se slikom na Instagramu.

Instagram

 

To je bio prvi put da je voditeljka pokazala kako izgleda dok je talasi zapljuskuju, a budući da je reč o presedanu, ne čudi što čitava javnost celo jutro o tome priča.

Komentari na temu kakav je kupaći Dragane Katić, da li je voditeljka odabrala dobar model i kako joj stoji kruže društvenim mrežama i portalima i u većini slučajeva su pozitivni.

Pročitajte: Bela boja, a sakriva višak kilograma: Savršenu letnju haljinu Dragane Katić morate odmah nabaviti, ona je nosi i na proslavi rođendana

Pre izvesnog vremena mama dvojice sinova krenula je sa posebnom dijetom i napornim treninzima čime je delimično vratila devojačku kilažu.

Vežbama je dodatno oblikovala telo, a rezultat je očigledno za svaku pohvalu.

Instagram

 

 

Za uživanje na moru ponela je jednodelni crni kostim dubokog v izreza, koji joj je istakao grudi i struk, a svi mogu samo da se slože da je odličan izbor napravila te da više komada ovakvog kroja ona treba da ima u svom garderoberu.

 

 

Komentari (0)

Loading