Celebrity News

Ponosno pokazala svoje godine i mane: Tijana Dapčević se skinula u kupaći i sve objavila na Instagramu, bravo! (FOTO)

Izgled Tijane Dapčević u kupaćem kostimu svi komentarišu

Ponosno pokazala svoje godine i mane: Tijana Dapčević se skinula u kupaći i sve objavila na Instagramu, bravo! (FOTO)

Tijana Dapčević dovela je svoj izgled do savršenstva. Redovni treninzi i zdrava ishrana dali su ozbiljne rezultate, a pevačica se svojim postignućem pohvalila na društvenim mrežama. Ona je, naime, spakovala kofere i sa sinom Vukom otputovala u Hurgadu odakle je svoj Instagram profil osvežila novim fotografijama. 

- Prvi dan u Hurgadi. Slikao je i snimao Vuk - pisalo je ispod objave koja je privukla nezapamćenu pažnju javnosti. 

Pročitajte: Estetski zahvat je trajao pet sati - Tijana Dapčević poklekla i odlučila se na promenu, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

„Bravo za snimak, za lepu zenu i za stajling”, „Bez filtera i bez foliranja”, „Prelepa i prezgodna žena¨, neki su od komplimenata na savršen izgled Tijane Dapčević

Pročitajte: Bolest Tijane Dapčević postala vidljiva na fotografijama, posebno na nogama - Doktor me pita ŠTA SAM DO SADA ČEKALA

Činjenica da je Tijana u više navrata dobijala i gubila kilograme povezana je sa njenom spremnošću da odoli gastro-iskušenjima, a svi znamo da ona vrebaju na svakom koraku. Pre sedam godina jedna od najcenjenijih pevačica u regionu ispričala je:

‒ Nađe se u mom tanjiru i hamburger i parče pice, ali onda sledećih deset dana dodatno pazim na ishranu. Ako mi se jede parče torte, uzeću ga, ali ne više puta tokom dana i ne svaki dan. Duša to traži, a moraš i nju da nahraniš. No, umem i da odolim iskušenju. Nedavno, kad smo bili na moru, otišli smo kod kume koja je napravila fenomenalnu gibanicu. Toliko je volim da ne znam šta bih za nju dala, ali – nisam pojela ni parče.

Komentari (0)

Loading