Moda

Marija Veljković izašla u grad sa rasparenim papučama: Imate li hrabrosti da ponesete ovaj trend? (FOTO)

Papuče Marije Veljković hit su u celom svetu

Marija Veljković izašla u grad sa rasparenim papučama: Imate li hrabrosti da ponesete ovaj trend? (FOTO)

Papuče Marije Veljković na meti su modnih stručnjaka i javnosti ovog jutra. Voditeljka RTS-a pomerila je granice mode i izborom da obuje crne papuče od prevrnute kože različitog printa podelila javnost.

Nekima se to dopada, nekima očigledno ne, ipak čini se da je više onih koji podržavaju njenu smelost i inovativnost.

Reč je obući koju izrađuje voditeljkin omiljeni brend. Od drugih ih izdvaja ručni rad, kao i unikatni komadi, poput onih koje je Veljkovićeva prošetala gradom.

Pročitajte: Slab na plavuše! Bivša ljubav Rastka Jankovića je OVA poznata pevačica - Da li vam je lepša od Marije? (FOTO)

Papuče Marije Veljković ističu se po tome što su zatvorenog tipa. Prsti se ne vide, a na prednjem delu oslikani su simboli.

Na jednoj je mesec, na drugoj sunce što ih čini jedinstvenim.

Poslednjih godina, tačnije otkako se razvela od arhitekte Milana Milovanovića, voditeljka vrlo polaže na svoj stajling.

Boško Karanović

 

I ranije je vodila računa o svom odevanju, ali sada je to vrlo upečatljivo te mnogi ističu da joj je modni stil za svako divljenje.

Marija može da se pohvali specifičnim ukusom, dok je njen garderober očigledno prava modna riznica u koju bi, veruje se, mnogi njeni fanovi voleli da zavire.

Pročitajte: Marija Veljković RASPLAKALA sve vestima o ćerkici - Nemam savet, samo prizor koji razara dušu

Odličan stil odevanja ona prenosi i na svoje mališane Rosu, Nevu i Đurađa, a svi su primetili da dosta utiče i na stajling svog novog izabranika Rastka Jankovića.

Glumac i voditeljka često se na javnim događajima mogu videti skladno odeveni, te se pretpostavlja da je glavni krivac za to Marija.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (3)

Loading
Ema

10:07 06.09.2023

Dajte ljudi, nemojte je pratiti! Pa žena nema ni stila ni ukus, od rodjenja! Gradja nikakva, nit kuk nit struk, ravna sa svih strana. Bukvalno se muči i da izgleda zgodno i da se obuče. Žena totalno nije vredna pažnje, jeftina.

Petra

14:37 06.09.2023

Svašta šta vi pišete, žena bez stila i ukusa a i bez pameti. Zar ovoj zemlji nije dosta starleta i ludaka!?

Ivana

20:44 06.09.2023

Ni stila ni ukusa, očajan izgled i njanjavo ponašanje, bezlična totalno. Čovek kad joj pogleda Instagram, vidi se da je u pitanju ozbiljna neuroza i patologija...