Celebrity News

Papuče Ane Bekute svaka dama koja voli modu mora da ima ovog leta, mi vam otkrivamo gde ih možete kupiti za 1990 dinara (FOTO)

Papuče Ane Bekute podigle buru na internetu

Papuče Ane Bekute svaka dama koja voli modu mora da ima ovog leta, mi vam otkrivamo gde ih možete kupiti za 1990 dinara (FOTO)

ata images

Stil odevanja Ane Bekute uvek je bio za svaku povalu. Pevačica ima istančan ukus i vrlo vešto barata sa različitim dezenima i materijalima. A juče su nam za oko zapale papuče Ane Bekute, koje su izazvale pravu buru na Internetu.

Pročitajte: Među nama se DESILA LJUBAV: Ana Bekuta je konačno osvojena, pogledajte ko je izlečio njeno ranjeno srce (FOTO)

Ana je, naime, prisustvovala otvaranju memorijalnog turnira u košarci koji nosi ime po njenom pokojnom emotivnom partneru, političaru Milutinu Mrkonjiću.

ata images

 

 

Ana je prilikom govora istakla da je Mrka bio veliki fan sporta, da se svojevremeno i sam bavio košarkom, ali da su povrede učinile svoje te je interesovanja usmerio ka politici.

Objasnila je da je njen izabranik tokom života dosta ulagao u košarku te da sad i nije za čuđenje što će jedan turnir poneti njegovo ime.

Pročitajte: Dijagnoza je došla kao najgora kazna: Bolest SLOMILA Anu Bekutu, pevačica bije najvažniju bitku u životu (FOTO)

Iz ponosa i želje da ukaže čast Mrki Ana je sa unukom juče došla na događaj, reklo bi se, ležerno obučena. A kako drugačije i da se obuče kada je reč o sportskom događaju.

ata images

 

 

Istini za volju svi su očekivali da će vlasnica brojnih folk hitova poneti trenerku, ipak ona se odlučila za crnu dugačku tuniku, široke pantalone animal printa i istovetne papuče u nešto krupnijem dezenu.

Papuče Ane Bekute na memorijalnom turniru privukle su puno pažnje najviše zbog svog dezena i toga što su preko prednjeg dela ukrašene zlatnim okovima.

 

Pročitajte: Bol koja ne prolazi: Ana Bekuta objavila nikad viđene fotografije Milutina Mrkonjića, od njenih reči i kamen bi zaplakao

Papuče Ane Bekute izgledaju preudobno, te se veruje da je najpre to razlog što ih je Ana za ovu priliku obula, istovremeno slažu se sa ostatkom garderobe, a zlatni okovi sa pevačicinim nakitom.

 

ata images

 

 

Crno-animal kombinaciju ona je razbila sivo-zlatnom torbom, dok je oči prekrila šik i skupocenim naočarima.

 

ata images

 

 

Inače, mi smo slične papuče pronašli u Zari za 1990 dinara, pa ukoliko vam se dopadaju, trk u šoping. 

Zara

 

 

 

Komentari (0)

Loading