Celebrity News

Marija Veljković RASPLAKALA sve vestima o ćerkici: Nemam savet, samo prizor koji razara dušu

Ćerka Marije Veljković izrasla u divnu devojčicu

Marija Veljković RASPLAKALA sve vestima o ćerkici: Nemam savet, samo prizor koji razara dušu

Iako je voditeljka Marija Veljković nedavno okočala svoj brak i otpočela vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem, nije dozvolila da se njena deca osete manje voljeno, pa na svojim mrežama često pokazuje da su joj oni prioritet. Posebne zvezde njenih mreža su starija je ćerka Marije Veljković - Rosa i njena sestra Neva, sa kojima voditeljka neretko objavljuje fotografije uz divnu poruku.

Starija ćerka Marije Veljković već je školarka, koju interesuju moda, sređivanje i često je modno usklađena sa mamom, međutim, ono na šta je voditeljka najponosnija je njen karakter. Naime, Marija ne krije da je Rosa izrasla u divnu devojčicu.

Pročitajte: Sa troje dece sam izašla iz stana! Marija Veljković bez kočnica o burnom RAZVODU i odnosu sa bivšim suprugom

Instagram

 

Sa druge strane, trenuto najviše vremena provodi sa ćerkom Nevom, koja je predškolac i mamia mezimica, divne tanane duše:

– Ovo nije savet, jer ja nisam ništa pametnija majka od bilo koje druge majke. Mantra – Voleti i vaspitavati. Vaspitavati i voleti. Učiti empatiji i ljudskosti. Čuvati i pričati. Ne dati da ih iko povredi, ali i reagovati ako je situacija obrnuta. I još nešto, sad tek razumem moju majku – napisala je dirljivu poruku voditeljka i raznežila srca brojnih majki koje je prate.

Pročitajte: Posle suza i razvoda Marija Veljković konačno ima povod za sreću (FOTO)

Instagram

 

Njena Neva puna je ljubavi i empatije, što je nasledila od starijih sestre i brata.

Komentari (0)

Loading