Moda

Svi mu gledali u nogavice: Muž Nataše Ninković se OVAKAV pojavio na crvenom tepihu, da li ide uz ovakvu lepoticu? (FOTO)

Nataša Ninković i Nenad Šarenac modno usklađeni

Svi mu gledali u nogavice: Muž Nataše Ninković se OVAKAV pojavio na crvenom tepihu, da li ide uz ovakvu lepoticu? (FOTO)

Nataša Ninković i Nenad Šarenac u braku su već dve i po decenije. Dvadesetpetogodišnja Nataša udala se za 10 godina starijeg Nenada i podarila mu dva sina, ali njihova ljubav posle dve i po decenije braka postajala je sve veća.

Ovoga puta Nataša Ninković i Nenad Šarenac uhvaćeni su u noćnom provodu. Savršeno stilizovani, modno usklađeni i nasmejani, pozirali su fotografima, a prisutni su primetili da je Nataša sveža i prelepa nakon zasluženog odmora, koji je provela u rodnom Trebinju.

Boško Karanović

 

Za izlazak je odabrala sivo predimenzionirano odelo, sa prugama i crne papuče sa potpeticom, Nenad je sa druge strane odabrao teget belu kombinaciju, koja mu je savršeno pristajala.

Pročitajte: Svi joj zavide - Nataša Ninković sa mužem i decom na letovanju, pred vama su fotke srećne porodice! A tek da vidite vilu u kojoj spavaju

Komplimenti na račun supruga Nataše Ninković pristizali su celo veče, a mnogi su prokomentarisali da je razlika u godinama među njima gotovo neprimetna. 

Još više pohvala stiglo je na račun njihovog odnosa jer su Nataša Ninković i Nenad Šarenac jedno u drugo zaljubljeni kao prvog dana.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading