Moda

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uslikani zajedno posle šest meseci: Hoće li vam posle ove fotografije i dalje biti omiljeni bračni par?

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković modno usklađeni i prelepi

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uslikani zajedno posle šest meseci: Hoće li vam posle ove fotografije i dalje biti omiljeni bračni par?

Pored toga što se njihov brak može opisati harmoničnim i skladnim, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe i za jedan od najlepših parova na našoj javnoj sceni i kada god se negde pojave zajedno, doslovno ostavljaju bez daha.

O lepoti poznate glumice izlišno je govoriti, ona je jedna od retkih koja je odolela trendu estetske medicine birajući da neguje svoj prirodan izgled, te zbog toga nailazi na oduševljenje i mahom pobraja komplimente, a njen istančan smisao za modu nepresušna je inspiracija mnogim damama jer gotovo nikad u izboru garderobe ona ne greši.

 

Boško Karanović

 

 

Ni suprug lepe Bobe ne zaostaje kada su ove stavke u pitanju. Oduvek Vojin važi za pravog zavodnika koji svojim stavom, muževnošću i uopšte pojavom pleni, a kako izgleda kada se oboje na istom mestu nađu skockani od glave do pete i savršeno stilizovani, imali smo prilike da se uverimo najnovijom objavom na "Instagramu".

Pročitajte: Šta joj se to dogodilo? Sloboda Mićalović drastično smršala - Upali obrazi i ispijeno lice zabrinuli fanove (FOTO)

Naime, za potrebe jedne reklamne kampanje, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković pozirali su veoma elegantno odeveni, a fotka je izazvala brojne pohvale na račun njihovog izgleda.

 

Instagram

 

 

Boba je ponela crnu, veoma svedenu satensku haljinu i uparila je uz elegantne otvorenec sandale na potpeticu, dok je njen suprug odabrao klasično crno odelo, belu košulju i neizostavu kravatu.

Pročitajte: KONAČNO ON! Novi član porodice dolazi u dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, pogledajte samo koliko je glumac PRESREĆAN (FOTO)

Savršeno modno usklađeni, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković izgledali su kao da su upravo stigli iz Holivuda, pa su neizostavni bili komentari da su zaista idealan par.

 

 

Komentari (1)

Loading
Poznavalac

18:31 28.08.2023

Ne greši u izboru garderobe??? Pa zapravo, i ne grešim Još nijednom se nije obukla kao čovek. Toliko nema stila da se oblači najdosadnije moguće. Najnajnajdosadnije i po kroju i po boji i po stilu. Nepogrešivo loše se oblači.