Celebrity News

Svi joj zavide: Nataša Ninković sa mužem i decom na letovanju, pred vama su fotke srećne porodice! A tek da vidite vilu u kojoj spavaju

Letovanje Nataše Ninković mogu da priušte samo oni sa dubokim novčanikom

Svi joj zavide: Nataša Ninković sa mužem i decom na letovanju, pred vama su fotke srećne porodice! A tek da vidite vilu u kojoj spavaju

Letovanje Nataše Ninković počelo je odmah čim je dramska umetnica privela kraju poslednji projekat u ovoj sezoni.

Pročitajte:Haljina Nataše Ninković savršeno skriva višak kilograma, idealna za letnje vrućine: Ovaj komad morate nabaviti već sutra (FOTO)

Nataša je, naime, naporno radila. Od Nove Godine gotovo da nije stala, a tek se očekuje emitovanje svega što je snimala.

printscreen

 

Poznato je da rad na serijama i filmu iziskuje puno napora, nekada se na setu provede ceo dan,  umor je glumicu sustigao stoga je bilo vreme za predah.

Pročitajte:Sinovi sijaju od sreće, mladoženja najponosniji na svetu: Pogledajte kako je izgledalo zakasnelo građansko venčanje Nataše Ninković

Kako bi što brže napunila baterije Nataša je odabrala vilu na jezeru, a pretpostavlja se da je u kući u prirodi sa bazenom ona odsela sa suprugom Nenadom Šarencem. 

Instagram

 

 

Da je letovanje Nataše Ninković izuzetno luksuzno može se videti na snimku koji je objavila na Instagramu. 

Pročitajte:Ko je muškarac koga poznata glumica voli 25 godina

Oko bazena sve je popločano sivim kamenom, a tu je i improvizovani vodopad, kao i drvene ležaljke. Ako je suditi po obeleženoj lokaciji koju je Nataša stavila na objavu, glumica i njen izabranik nalaze se nadomak Aranđelovca na Garaškom jezeru.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading